Trabzonspor'un yeni transferine övgü yağrdırdılar

Trabzonspor'un yeni transferine övgü yağrdırdılar
Bordo mavililerin Bosna Hersek ligi ekiplerinden FK Mladost Doboj-Kakanj'da forma giyen Nemanja Andjusic'in transferini noktalamak üzere olması takım arkadaşlarını da sevindirdi.

Trabzonspor'un görüşmek üzere İstanbul'a davet ettiği ve gece saatlerinde Trabzon'a getirdiği Nemanja Andjusic bugün Ahmet Canbaz ile birlikte kendisini Trabzonsporlu yapan sözleşmeye imza atacak. Bordo mavililerin yeni transferi hakkında gazetemize konuşan takım arkadaşları Maharafa Tandina ve Bahrudin Atajic, genç futbolcunun yeteneğinin yanısıra karakteri ile de önemli bir insan olduğunu söylediler.

Daha önce ülkemizde Beşiktaş'ın altyapısında forma giyen Maharafa Tandina, Andjusic'in çok önemli bir yetenek olduğunu söyledi. Malili oyuncu; "Türkiye'deki büyük takımların dikkatini çeken bir performansa imza atması gerçekten değerli. Zaten kendisini de ispat etmişti. Önemli katkılar verdi" dedi.

FK Mladost Doboj-Kakan'ın santraforu Bahrudin Atajic de; "Bire bir pozisyondaki meziyetleri üst seviyede. Aynı zamanda bitirici özelliği de var. Top sürme özelliği ile ön plana çıkan bir oyuncu ve karakteri bakımından da çok kıymetli bir insan. Trabzonspor önemli bir transfer yaptı" ifadelerini kullandı.

Burak Zihni

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.