Trabzonspor'un yıldızı Yusuf Yazıcı Fransa'ya gitti!

Trabzonspor'un yıldızı Yusuf Yazıcı Fransa'ya gitti!
Bir süredir Lille ile görüşen ve anlaşma sağlayan Yusuf Yazıcı, kulübünün de teklifi kabul etmesi üzerine Fransa'ya gitti. Genç futbolcuyu çok sayıda taraftar uğurladı.

Trabzonspor bir değerini daha Avrupa'ya gönderdi. Gökdeniz ve Fatih Tekke'den yıllar sonra kulüp rekoru kıran Yusuf Yazıcı önümüzdeki sezon Fransa'nın Lille takımında forma giyecek. Genç futbolcu uzun süren görüşmelerin ardından yönetimin kabul ettiği teklifle birlikte dün akşam bu ülkeye uçtu. Yaz aylarında yaptığı futbolcu satışları ile dikkat çeken ve gelecek sezon Şampiyonlar Ligi'nde boy gösterecek olan Lille bordo mavililere 18 milyon euro bonservis, yüzde 20 sonraki satıştan pay ve Edgar'ın bonservisinin yarısını ödeyecek.

"Erdoğdulu bir kardeşiniz olarak..."
Havalimanına akın eden bordo mavili taraftalara üçlü çektiren Yusuf Yazıcı açıklama da yaptı. Yusuf Yazıcı açıklamasında '' Hepinizin ayağına sağlık hepinizine teşekkür ediyorum. Şunu unutmayın gidiyorsam sizlerin sayesinde gidiyorum. Siz benim kalbimin en güzel yerinde olacaksınız. Şunu unutmayın ben sizin Erdoğdulu kardeşiniz olarak Türkiye'yi en iyi şekilde temsil etmeye gidiyorum.. '' ifadelerini kullandı. Trabzonspor taraftarları Trabzon Havalimanını '' Trabzon'un çocuğu Yusuf Yazıcı '' ve '' Trabzon seninle gurur duyuyor '' tezahüratlarıyla inletti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.