Trabzonspor ve Galatasaray'a transferde kötü haber: Elneny kalıyor

Trabzonspor ve Galatasaray'a transferde kötü haber: Elneny kalıyor
2019-20 sezonunda Beşiktaş'ta kiralık olarak oynayan Mohamed Elneny'nin sezon sonunda Arsenal'le sözleşmesi sona eriyordu. Avrupa'da başarı isteyen Trabzonspor ile ligde iddialı kurmayı hedefleyen Galatasaray'ın da ön libero konusunda transferdeki ilk adayı Mısırlı futbolcuydu. İngiliz basınında çıkan haberlere göre; Topçular, tecrübeli oyuncuyla yeni sözleşme görüşmelerine başladı.

Süper Lig'de Trabzonspor'un şampiyonluğa ulaşmasının ardından büyükler harekete geçti... Bu sezon hayal kırıklığı yaratan ve gelecek sezon daha iddialı bir kadro kurmak isteyen Fenerbahçe , Beşiktaş ve Galatasaray ile Avrupa'da da başarı isteyen Trabzonspor şimdiden transfer operasyonuna başlamıştı.


Kadroda tutacaklar

Bazen transfer yarışlarına da giren bu takımlardan Trabzonspor ile Galatasaray bu sezonun ilk savaşını Mohamed Elneny için vermeye hazırdı... Fakat İngiltere'den pek de iyi haberler gelmedi. İki takım da Arsenal'le sözleşmesi sezon sonunda sona erecek olan Mısırlı ön liberoyu kadrosuna katmak isterken, Kırmızı-Beyazlılar'ın da tecrübeli futbolcuyu kadrosunda tutmayı planladığı iddia edildi. Ada basınından The Athletic'te yer alan habere göre; Topçular, 29 yaşındaki futbolcu ile yeni kontrat için görüşmelere başladı. 

2019-20 sezonunda ülkemizde Beşiktaş'ta kiralık olarak görev yapan Elneny, Siyah-Beyazlı formayla 36 maça çıkmış ve 1 gol, 4 asistle oynamıştı. Fanatik

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.