Trabzonspor ve Galatasaray'ın transfer savaşı! Üç oyuncu için karşı karşıyalar

Trabzonspor ve Galatasaray'ın transfer savaşı! Üç oyuncu için karşı karşıyalar
Sezonu ikincilikle tamamlayan Trabzonspor ile istediği yerde bitiremeyen Galatasaray'ın gelecek sezon planları için düşündüğü üç isim için kıran kırana bir yarış yaşanacak. İki ekip de Kayserispor'dan Mensah ve Hasan Hüseyin Acar ile Düsseldorf'tan Kaan Ayhan'ın peşinde.

Koronavirüs sebebiyle uzayan ligin sona ermesiyle birlikte takımlar bir an önce transfer hamlelerini de yapmak ve yeni sezona hazırlanmak istiyor. Trabzonspor yeni hocasını belirlemesinin ardından hız vereceği transferleri için şimdiden kollarını sıvarken Galatasaray'da ise Fatih Terim'in raporu doğrultusunda hareket ediliyor. İki ezeli rakip belirlediği üç isim için ise karşı karşıya geldi. Hasan Hüseyin Acar, Bernard Mensah ve Kaan Ayhan için kıyasıya mücadele verilecek.
 


Serbest kalma maddesi 2 milyon euro

Bu sezon Bundesliga'dan düşem Fortuna Düsseldorf'ta forma giyen Kaan Ayhan'ın serbest kalma maddesi 2 milyon euro. Aslen Trabzonlu olan defans oyuncusu için bordo mavililerin girişimi var. Diğer yandan sarı kırmızlıların patronu Terim de kendisini istiyor. Ayrıca Düsseldorf da para kazanmak için yeni kontrat önermeyi planlıyor. Gençlere önem vermesiyle ve son dönemdeki ekonomik istikrarı ile dikkat çeken Trabzonspor'un bu transferde ailesi sebebiyle avantajlı olduğunu söylemek yanlış olmaz.

kaan ayhan


Sponsoru Belhanda

Hem Kasımpaşa hem de Kayserispor'da gösterdiği performansla dikkat çeken Mensah'ın yüksek bir bonservisi bulunuyor. Ancak sarı kırmızılıların küme düşmesi sonrasında kulütpe kalmak istememesi avantaj olarak görülen Ganalı yıldız için yine iki takım devrede. Cimbom'un kozu ise Belhanda. Faslı yıldızı satmayı planlayan Galatasaray, gelecek parayı bu transferde kullanmayı planlıyor. Fırtına da çeşitli bonuslarla ligin son haftasında yendiği rakibinin kapısını çalabilir.

bernard mensah


Önce Trabzonspor sonra Galatasaray

Yerli oyuncuların daha da değerleneceği sezonda dikkat çeken isimlerden biri olan Hasan Hüseyin Acar Trabzonspor'dan teklif almasına rağmen Kayserispor'da kalmak istediğini açıklamış ve önceki gün de Galatasaray'a karşı pozitif olduğunu söylemişti. İki takımın bu transferdeki kozlarını sonuna dek oynaması bekleniyoır.


Burak Zihni

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.