Trabzonspor ve Konyaspor istedi Kartal oluyor! Jody Lukoki Beşiktaş'a doğru

Trabzonspor ve Konyaspor istedi Kartal oluyor! Jody Lukoki Beşiktaş'a doğru
Mali sorunları sebebiyle ucuz ama potansiyelli ve katkı sağlayabilecek isimlere yönelen Beşiktaş'ın gündemine gelen son isim Jody Lukoki oldu. Hollandalı kanat oyuncusunun siyah beyazlılara imza atması yüksek ihtimal.

Kara Kartal transferde gaza bastı. Leroy Fer ile ilk hamlesini yapmak üzere olan siyah beyazlılar, bir Hollandalı futbolcuyu daha kadrosuna katıyor. Bulgaristan ligi ekiplerinden Ludogorets'te gösterdiği başarılı performansla dikkat çeken ve nisan ayında kulübü ile sözleşmesini feshederek boşa çıkan rüzgarın oğlu lakaplı futbolcu Beşiktaş'a önerildi. Yıllık maliyetinin kasayı çok zorlamayacağı ve takıma da katkı sağlayacağı düşünülen Lukoki için görüşmeler başlayacak. Devre arasında Konyaspor ve Trabzonspor'un da talip olduğu yıldız isim tribünleri de hareketlendirebilecek bir yapıya sahip.

jodi lukoki


Jody Lukoki kimdir?

Demokratik Kongo Cumhuriyeti'nin başkenti ve en büyük şehri olan Kinshasa'da dünyaya gelen Jody Lukoki futbola birçok vatandaşı gibi Hollanda'da başladı. Ajax altyapısında kariyerinin ilk adımını atan Afrikalı futbolcu, A takıma yükseldi. Buradan SC Cambuur'a kiralandı. Ardından da 500 bin euroya PEC Zwolle'ye transfer oldu. 2015-2016 sezonunda Bulgaristan'ın son dönemde adından en çok söz ettiren takımı Ludogorets'e imza attı. Sezon sonu sözleşmesi biten 1.73 boyundaki Lukoki alt yaş kategorilerinde Hollanda milli takımı adına mücadele etti. 2015 yılından itibaren ise Kongo forması giyiyor. Bu sezon çıktığı 23 maçta 9 gol atıp 1 de asist yaptı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.