Trabzonspor Yeni Malatyaspor beIN SPORTS 1 | CANLI

Trabzonspor Yeni Malatyaspor beIN SPORTS 1 | CANLI
AEK'yı deplasmanda bozguna uğratan Trabzonspor evinde geçen hafta Medipol Başakşehir'i mağlup eden Yeni Malatyaspor'u ağırlıyor. Karşılaşmayı canlı izlemek isteyen futbol severlerin adresi bir kez daha beIN SPORTS 1 olacak. İşte detaylar...

Hafta içinde Yunanistan'dan 1-0 yenik duruma düşmesine rağmen 3-1 kazanarak UEFA Avrupa Ligi gruplarına kalmak için büyük bir avantaj elde eden Trabzonspor, ligin ilk haftasında Medipol Başakşehir karşısında attığı 3 golle sükse yapan Yeni Malatyaspor'u ağırlıyor. İki güçlü ekibin karşılaşmasından çıkacak sonuç merakla bekleniyor. Özellikle Fenerbahçe'nin 6 puana yükselmesi ve haftaya bordo mavilileri konuk edecek olması karşılaşmayı Fırtına açısından önemli kılıyor. Maç saat 19.15'te başlayacak ve beIN SPORTS 1'den canlı izlenebilecek.

 

Trabzonspor - Yeni Malatyaspor beIN SPORTS 1 maçı canlı izle


İki takım arasındaki zorlu mücadele öncesinde milyonlarca taraftar karşılaşmayı izlemenin yollarını arıyor. Trabzonspor - Yeni Malatyaspor maçı internetten canlı yayın seçeneği ile izlenebilmektedir. Alternatifler ise Digiturk Play ve Bein Connect'tir. İki platformdan satın alacağınız paketlerle birlikte karşılaşmayı FULL HD seyredebilirsiniz.


 

Karaman: Konsantre olun


Fırtına'da teknik direktör Ünal Karaman, Yeni Malatyaspor karşılaşması öncesi en çok konsantrasyon kaybından endişeleniyor. Başarılı teknik adam öğrencilerini uyararak "Avrupa maçı bitti. Kazandık ve rövanşını bekleyeceğiz. Şimdi önümüzde Yeni Malatyaspor karşılaşması var. Ligde bu tip kayıplar ilerleyen haftalarda bizi zorluyor. Bu hafta mutlaka 3 puan almalıyız. İyi konsantre olun" diye konuştu. Karaman duran toplar konusunda da öğrencilerine ikazlarda bulundu.

İki eksik var


Trabzonspor'da uzun süreli sakatlığı bulunan Onazi'nin yanısıra Kamil Ahmet Çörekçi de aynı sebeple karşılaşmada forma giyemeyecek.

daniel sturridge

Biletler tükendi


AEK zaferi ile moral bulan Trabzonspor'da taraftarlar da biletleri tüketti. Satışa çıktıktan kısa bir süre sonra biten biletler için bordo mavili kulüp devir hesabı açarak gelmeyecek olan taraftarlardan devir yapmalarını istedi.

daniel sturridge

Sturridge tribünde


Dünayca ünlü futbolcu Daniel Sturridge'yi kadrosuna katan Trabzonspor'da coşkulu bir akşam yaşanacak. Dün akşam Trabzon'a gelen golcü oyuncu tribünleri selamlayacak. Lisans işleri tamamlanan İngiliz yıldızın önümüzdeki hafta Fenerbahçe maçında süre alması bekleniyor.
 


Trabzonspor - Yeni Malatyaspor muhtemel kadrolar


Trabzonspor: Uğurcan, Pereira, Fernandes, Campi, Novak, Mikel, Sosa, A.Ömür, Ekuban, Nwakaeme, Sörloth.
Yeni Malatyaspor: Farnolle, Özer Özdemir, Robin Yalçın, Hadebe, Erkan Kaş, Murat Yıldırım, M.Donald, Bifouma, Chaaleli (Guilherme), Fofana, Jahovic. 
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.