Trabzonspor Yeni Malatyaspor maçı Bein Sports 1 canlı izle | Şifresiz izle

Trabzonspor Yeni Malatyaspor maçı Bein Sports 1 canlı izle | Şifresiz izle
İlk iki haftadan sadece 1 puan çıkarabilen Trabzonspor, Süper Lig'in 3. haftasında Yeni Malatyaspor'u ağırlıyor. Bordo mavililer rakibini yenerek hem 3 puan kazanmak hem taraftarlarına bir müjde vermek hem de ilerleyen haftalar için umutlandırmak istiyor. Yeni transferleriyle evindeki ilk mücadelesine çıkacak olan Fırtına'yı da milyonlarca futbol sever izleyecek. Trabzonspor Yeni Malatyaspor maçı Bein Sports 1 canlı izle seçenekleri haberimizde yer alıyor. Bein Sports 1 şifresiz izle alternatifleri de bu sa

Beşiktaş mağlubiyeti sonrasında Yukatel Denizlispor karşısında 1 puana razı olan Trabzonspor, ilk hafta Karagümrük karşısında bozguna uğrayıp ikinci maçında da Göztepe ile berabere kalan Yeni Malatyaspor karşısında 3 puan savaşı verecek. Fırtına Afobe, Baker ve Diabate'nin ilk defa kadroda olduğu bir iç saha maçına çıkacak olan Karadeniz temsilcisinde tek hedef galibiyet. Taraftarların zafer beklediği ve ilerleyen haftalar için de umut tazelemek istediği mücadeleyi çok sayıda futbol sever de ekran başında seyretmek adına araştırmalarda bulunuyor. Trabzonspor Yeni Malatyaspor maçı Bein Sports 1 canlı izle seçenekleri haberimizde yer alıyor. Bein Sports 1 şifresiz izle alternatifleri de bu sayfada.


Trabzonspor muhtemel 11'i

Bu akşam Yeni Malatyaspor karşısında mücadele edecek olan Trabzonspor'un muhtemel 11'i şu isimlerden oluşuyor: Uğurcan Çakır, Serkan Asan (Joao Pereira), Edgar Ié, Gaston Campi, Marlon, Flavio, Abdülkadir Parmak, Lewis Baker, Abdülkadir Ömür, Anthony Nwakaeme, Benik Afobe.



Yeni Malatyaspor muhtemel 11'i

Süper Lig'de sezonun ilk galibiyetini elde etmek için sahaya çıkacak Yeni Malatyaspor'un muhtemel 11'inde ise şu futbolcular yer alıyor; Herrera, Chebake, Murat, Youssouf, Hafez, Acquah, Ahmet Ildız, Fofana, Cueva, Adem, Umut.
 


Trabzonspor Yeni Malatyaspor maçı saat kaçta ve hangi kanalda?

İki güçlü ekibi karşı karşıya getirecek olan mücadele saat 19:00'da başlayacak. Mücadele Bein Sports 1'den canlı yayınlanacak. Karşılaşmayı www.digiturkplay.com.tr ve www.beinconnect.com.tr'den izleyebilirsiniz.


Trabzonspor Yeni Malatyaspor maçı öncesi OPTA istatistikleri

Trabzonspor, Yeni Malatyaspor'u konuk ettiği üç Süper Lig maçını da kazandı ve bu karşılaşmalarda rakip filelere toplam 8 gol gönderdi.
Trabzonspor ile oynadığı ilk üç Süper Lig maçının ikisini kazanan Yeni Malatyaspor (1M), daha sonraki üç karşılaşmada rakibinden puan alamadı.
İç sahada oynadığı son beş Süper Lig maçını kazanamayan (3B 2M) ve son iki karşılaşmayı kaybeden Trabzonspor, evinde en son 2011/12 sezonunda üst üste üç yenilgi almıştı.
Süper Lig'de çıktığı son dokuz deplasmanın sekizinden mağlubiyetle dönen Yeni Malatyaspor (1G), tek galibiyetini gol yemediği tek karşılaşmada aldı (1-0 vs Sivasspor).
Bu sezon Süper Lig'de net gol pozisyonuna giremeyen iki takımdan biri Trabzonspor (Gençlerbirliği ile birlikte).
Sezonun ilk iki haftasında Gençlerbirliği (231) ve Fenerbahçe'nin (229) ardından hücum bölgesinde en fazla isabetli pas yapan takım Yeni Malatyaspor (223).
Trabzonspor'un bu sezon Süper Lig'de attığı tek golü kaydeden Abdülkadir Ömür, aynı zamanda takımının çektiği 21 şutun 10'unda pay sahibiydi (6 şut + 4 şut pası).
Anthony Nwakaeme, Yeni Malatyaspor'a karşı forma giydiği son üç Süper Lig maçında üç gole doğrudan katkı sağladı (2 gol & 1 asist).
Adem Büyük'ün Yeni Malatyaspor formasıyla Süper Lig'de attığı gollerin %45'i penaltıdan geldi (5/11).
Trabzonspor'a rakip olduğu son dört Süper Lig maçını dört farklı takımla (Bursaspor, Antalyaspor, BB Erzurumspor & Gençlerbirliği) kaybeden Hamza Hamzaoğlu, daha önceki yedi karşılaşmanın beşinden galibiyetle ayrılmıştı (2M).



Son dakika Trabzonspor haberleri

fousseni diabate

Trabzonspor daha önce Demir Grup Sivasspor'da kiralık olarak forma giyen Fousseni Diabate'yi kadrosuna kattı. Bordo mavililer bonservisi Leicester City'de bulunan Malili futbolcu için 1.5 milyon 73 bin 170 euronun üç taksitle ödeneceğini, yıllık maaş olarak da 1 milyon euro verileceğini duyurdu. Afrikalı futbolcuya dün de imza töreni düzenlendi. Diabate'nin bugün maç kadrosunda yer alması bekleniyor.


marlon xavier trabzonspor


Marlon iyileşti

Trabzonspor'un Fluminense'den satın alma opsiyonu ile kiraladığı Marlon Xavier, sezon başından bu yana oynanan maçlarda sakatlığı sebebiyle forma giyememişti. Brezilyalı sol bekin iyileştiği ve maç kadrosunda bulunacağı öğrenildi. Sambacı ilk defa resmi bir maçta bordo mavili formayı giyecek.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.