Trabzonspor - Yeni Malatyaspor maçı saat kaçta hangi kanalda? Muhtemel 11'ler

Trabzonspor - Yeni Malatyaspor maçı saat kaçta hangi kanalda? Muhtemel 11'ler
Spor Toto Süper Lig'in 29. haftasında Trabzonspor evinde Yeni Malatyaspor'u konuk ediyor. Peki Trabzonspor - Yeni Malatyaspor maçı saat kaçta ve hangi kanalda? İşte detaylar...

Sezon sonuna doğru yol alınan Süper Lig'de birbirinden zevkli ve çekişmeli maçlar oynanmaya devam ediyor. Onlardan biri de Trabzonspor ile Yeni Malatyaspor arasında. İlk maçta tarihi bir yenilgi alan bordo mavililer, eksik rakibini yenerek hem bu mağlubiyeti unutturmak hem de UEFA Avrupa Ligi'ndeki en yakın rakibiyle arasındaki puan farkını artırmak istiyor. Maça dair tüm bilgiler merak ediliyor. Peki Trabzonspor Yeni Malatyaspor maçı saat kaçta ve hangi kanalda? İki takımın muhtemel 11'leri de haberimizde.
 


Küçük düdük çalacak

Bugün oynanacak zorlu karşılaşmayı Zorbay Küçük yönetecek. Küçük'ün yardımcılıklarını Kemal Yılmaz ve İbrahim Çağlar Uyarcan üstlenecek. Dördüncü hakem ise Hakan Ceylan.


Trabzonspor 6 maçtır kaybetmiyor

Bordo mavililer oynadığı son 6 maçta yenilgi yüzü görmedi. Ünal Karaman yönetiminde Alanyaspor'a yenilmesinin ardından çıktığı 6 karşılaşmada 5 galibiyet alan Trabzonspor; Göztepe'yi 3-1, Akhisarspor'u 2-1, Erzurumspor'u 1-0, Antalyspor'u 4-1 ve Bursaspor'u 1-0 mağlup etti. Kasımpaşa ile de 2-2 berabere kaldı.


trabzonspor abdülkadir bursaspor


Yeni Malatyaspor çıkışını sürdüremedi

Ligin ilk yarısındaki performansıyla Avrupa kupaları potasına giren Güneydoğu temsilcisi son 10 maçında sadece 1 galibiyet alabildi. MKE Ankaragücü'nü 3-1 yenen sarı kırmızılılar, 6 yenilgi, 3 de beraberlik elde etti.

trabzonspor abdülkadir bursaspor


Trabzonspor Yeni Malatyaspor maçı saat kaçta hangi kanalda?

Spor Toto Süper Lig'in 29. haftasında Trabzonspor ile Yeni Malatyaspor'u karşı larşıya getirecek mücadele saat 16.00'da başlayacak ve beIN SPORTS 1'den naklen yayınlanacak.


Trabzonspor'un muhtemel kadrosu

Uğurcan, Pereira, Ibanez, Hosseini, Hüseyin, Sosa, Abdülkadir, Yusuf, Abdülkadir, Nwakaeme, Ekuban


Yeni Malatyaspor'un muhtemel kadrosu

Fabien, Chebake, Mina, Murat Akça, Seth, Robin, Donald, Aleksic, Guilherme, Kamara, Bifouma

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.