Trabzonspor yeni Nwakeme'yi buldu! Girişim başladı... Lisandro Semedo kimdir?

Trabzonspor yeni Nwakeme'yi buldu! Girişim başladı... Lisandro Semedo kimdir?
Yeni sezonun transfer çalışmalarını sürdüren Trabzonspor'da teknik heyet ve yönetim genç isimleri kadrosuna katmak için yoğun çaba harcıyor. Gündeme gelen son isim ise OFI'de kiralık oynayan Fortuna Sittard'ın sol açık oyuncusu Lisandro Semedo oldu. Peki . Lisandro Semedo kimdir? İşte detaylar...

23 milyon lira açıkladığı kar ile koronavirüs sonrasında lige en hazır takım olan Trabzonspor'da transferdeki hareketlilik de sürüyor. Bordo mavililer Avrupa ve Afrika'da gözlemlediği oyuncularla iligli olarak raporlarını hazırlamaya devam ediyor. Karar aşamasına gelip iş bitirmeyi de planlayan bordo mavililerde gündeme oturaan yeni isim .Lisandro Semedo oldu. Afirikalı futbolcunun kulübü Fortuna Sittard ile görüşmelere başlayan Fırtına, ucuz bir maliyetle transferi tamamlamak istiyor.
 


Başkanı Türk

Hollanda Ligi Eredivisie'de mücadele eden Fortuna Sittard'ın başkanı bir Türk. Işıtan Gün'ün satın aldığı kulüp askıya alınan sezonu küme düşme hattında tamamladı. Bunu koz olarak kullanmayı planlayan yönetim, transferde de hızlı davranmak amacında. Semedo'nun piyasa değeri 1 milyon euro.

lisandro semedo


Fatih Terim de istemişti

Yeşil Burun Adaları vatandaşı olan Lisandro Semedo daha önce Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim tarafından da istendi. Ancak transfer son anda gerçekleşmedi. Sezonu Yunanistan takımlarından OFI Girit'te geçiren 24  yaşındaki futbolcu, takımına önemli bir katkı sundu.
 

lisandro semedo


Lisandro Semedo kimdir?

12 Mart 1996 tarihinde birçok Yeşil Burun Adaları vatandaşı gibi Portekiz'de doğan Semedo, Setúbal şehrinde dünyaya geldi. Futbola Sporting Lizbon alt yapısında başlayan sol kanat oyuncusu ilk yurt dışı deneyimini Reading'in alt yapısına transfer olarak gerçekleştirdi. Buradan önce Güney Kıbrıs ekiplerinden AEZ Zakakiou'ya ardından da Apollon Limassol'a imza attı. Buradan Fortuna Sittard'a transfer oldu. İlk senesinde sezonun oyuncusu olmayı başardı. Ve bonservisi alındı. Sezon başında OFI Girit'e kiralandı. Bu sezon 2'si kupa olmak üzere 25 maça çıktı ve 7 gol atıp 5 de asist yaptı. Forvet mevkisinde de oynayabilen Semedo, milli takım formasını da 2 kez terletti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.