Trabzonspor'a dev stoper! Fatih Terim umut oldu

Trabzonspor'a dev stoper! Fatih Terim umut oldu
 DAMGA Editörü
Devre arasında kadrosunu güçlendirmek isteyen Trabzonspor'da transfer çalışmaları başladı. Bordo mavililer ile ilgili olarak Brezilya'dan flaş bir iddia gelirken diğer yandan Yunanistan cephesi için umut doğan gelişme yaşandı.

Sezonun ilk yarısını çalkantılı performansına rağmen 3'üncü sırada tamamlayıp Avrupa kupaları iddiasını sürdüren Trabzonspor diğer yandan da Türkiye Kupası'na odaklandı. Abdullah Avcı ile yeniden güçlü bir takım haline gelmek isteyen bordo mavililerde ocak ayı transfer dönemi dört gözle bekleniyordu ve vakit geldi. Artık hamleleri yapabilmek adına öncelikli hedef satış, sonrasında da alım yapmak. Bunun için en güzel haber Yunanistan'dan geldi. Diğer yandan Brezilya'da da flaş bir iddia ortaya atıldı. Detaylar haberimizde.

Yabancı kontenjanı dolu

Trabzonspor'un sezon başında yaptığı transferlerle birlikte yabancı kontenjanında boşluk bulunmamakla birlikte artısı da var. Mislav Orsic'in lisansının çıkarılabilmesi için ya bir oyuncunun kendisi gibi dışarda kalması veya gönderilmesi gerekiyor. Bunun gerçekleşmesi hususunda ise en yetkili isim olan Başkan Ertuğrul Doğan şu ana kadar hiçbir resmi teklif almadıklarını söyleyerek sürecin zorluğundan bahsetti.

fatih-terim-panathinaikos.webp
Fatih Terim Panathinaikos'ta

En güzel haber Yunanistan'dan

Bordo mavililer için bu transfer dönemindeki en iyi haber Yunanistan'dan geldi. Sebebi ise kadroda düşünülmeyen iki ismin ülkesine dönme olasılığı. Ayrıca bir oyuncunun da kontratının bitecek olması nedeniyle Panathinaikos ile anlaşan Fatih Terim'in alacağı insiyatif her şeyin seyrini değiştirebilir. Dimitrios Kourbelis ve Taxiarchis Fountas'tan istediğini alamayan bordo mavililerde Anastasios Bakasetas da yapılan iki teklife de olumsuz yanıt vermişti. Bu 3 futbolcu hakkında devre arası trasnfer döneminde neler yaşanacağı merak konusu.

odatv-image-79-c34b307572ee4e.jpg
Nino'nun adı Fenerbahçe ile de anılıyor

Brezilya'dan flaş iddia

Stoper hattına takviye yapmak isteyen Trabzonspor'un gündemine daha önce adı birçok kez Türk kulüpleri ile de anılan ve en son Fenerbahçe'ye yazılan Nino da geldi. Geçen sezon istediği yıldız ismi yüksek bonservis nedeniyle kadrosuna katamayan Fırtına bu kez kontrat bitimine yaklaşıldığı için avantajlı. Ancak farklı talipleri de var. 1.1 milyon euroya alınan tecrübeli oyuncu için Feyenoord'un da devrede olduğu öne sürülüyor.

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.