Trabzonspor'da 2 ayrılık birden! Takımları belli oluyor...

Trabzonspor'da 2 ayrılık birden! Takımları belli oluyor...
 DAMGA Editörü
Trendyol Süper Lig'de ikinci yarıya hazırlanan Trabzonspor, iki futbolcusunu gönderme kararı aldı. Bordo mavililerden ayrılacak isimlerin yeni takımları kısa süre içerisinde belli olacak.

Ligin ikinci devresinde yeni transferleri ile fark yaratmak ve Türkiye Kupası'nı müzesine götürmek isteyen Trabzonspor, Avrupa kupaları mücadelesinde de oldukça iddialı. Bordo mavililer gelecek sene için ise şampiyonluk kadrosunu kurabilmek adına çalışmalarını sürdürüyor. Gelecek oyuncuların kaderi ise ayrılacaklara bağlı ve operasyonun ilk hamlesi gerçekleşiyor. İki isim gönderilerek kontenjan açılacak. İşte detaylar...

Transfer çok verim az

Sezona Nenad Bjelica ile başlayan Trabzonspor, 15'ten fazla transferle lige girdi. Bazı isimlerin yerlerine yenileri dahi alındı. Sakatlık gibi önemli sorunlar nedeniyle zaman zaman problemler yaşansa da dünya yıldızlarının da katıldığı kadroda yenilerin verdiği katkı eskileri geçemedi. Bu nedenle de bazı ayrılıklar kaçınılmaz oldu.

Avcı takviye istedi

Bjelica sonrası koltuğuna yeniden oturan Abdullah Avcı, devre arasında kadrosunu güçlendirmek adına yönetimden transfer yapılmasını istedi. Özellikle orta saha, kanat ve defans konusunda hamleler yapılmasını bekliyor. Ayrılacak isimlerden boşalacak yer ve oluşacak mali boşlukla birlikte harekete geçilecek.

Tonio Teklic Rusya yolcusu

Trabzonspor'un sezon başında Varazdin'den kadrosuna kattığı ancak kendisini getiren Nenad Bjelica tarafından dahi oynatılmayan ve Abdullah Avcı döneminde de yeden kalan Tonio Teklic, Rusya libi ekiplerinden Akhmat Grozny ile anlaşmak üzere. Kiralanacak olan Hırvat futbolcudan yönetim kiralama bedeli, satın alma opsiyonuyla bonservis ve çeşitli bonusler elde edebilecek gibi gözüküyor. Resmi açıklamanın pazartesi yapılması bekleniyor.

Kourbelis İstanbul'a

Sezon başında transfer edilen isimlerden biri olan ancak istediği süreyi alama konusunda sıkıntılar yaşayan Kourbelis de ocak ayında ayrılacak. Kendisiyle ilgilenen 3 takım var ancak kararını İstanbul'dan yana vermesi bekleniyor. Karagümrük ve Pendikspor'un ilgisi var. Hedefi ülkesi Yunanistan'ın EURO 2024'e katılması halinde turnuvaya gidebilmek.

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.