Trabzonspor'da Abdullah Avcı'dan şampiyonluk hamlesi! Kaldı 1...

Trabzonspor'da Abdullah Avcı'dan şampiyonluk hamlesi! Kaldı 1...
Bu sezon zirvede yer alabilmek ve mutlu sona ulaşabilmek için gemileri yakan Trabzonspor'da transferler tüm hızı ile sürüyor. Bordo mavililer Avrupa Konferans Ligi'nde oynayacağı Molde mücadelesi öncesinde son takviyelerini de yapmak amacında olan bordo mavililerde Dorukhan Toköz gelişmelerinin olumlu gitmesinin ardından gözler artık santrafor mevkisinde. Bu hamlenin de tamamlanması sonrası artık her şey teknik heyet ve futbolculara bağlı.

Dün sona eren Riva kampı sonrasında basın mensuplarının karşısına çıkarak hazırlıkları değerlendiren ve birçok konularda açıklamalarda bulunan Abdullah Avcı, transfer için ise; "Bugün, gelen oyuncularla beraber rekabetin arttığını, Trabzonspor’un coşkulu ve tempolu oynayacağını düşünüyoruz. Hazırlık maçlarında dakikaları dengeli biçimde paylaştık. Bu maçların olumlu ve olumsuz taraflarını görüp bunun üzerinden nasıl planlar yapmak gerektiğini inceledik. Düşüncemiz, beraber oynayan bir takım yaratabilmek. Şu an gidişat son derece olumlu.. Ligin en fazla altyapıdan oyuncu oynatan takımıyız. Bu çocuklar için taraftardan sabır istiyorum. 9 tane oyuncu az değil. Yapmak istediğimiz 2 tane transfer var. Kulübün bütçesine uygun bir şekilde olacaksa yapmak istiyoruz." demişti. Deneyimli antrenörün açıklaması sonrasında Dorukhan Toköz için girişimler hızlandırıldı ve menajeri İstanbul'a dvet edildi.

Avrupa için imza atmamıştı...

Beşiktaş kariyerinin son senesinde Avrupa'dan gelen teklifleri değerlendirmek istediğini belirtip sözleşmesini uzatmayan Dorukhan Toköz, İspanya ve İtalya'dan beklediği teklifleir alamadı. Abdullah Avcı ise hem orta saha rotasyonunda hem de yerli kontenjanında önemli bir yer teşkil edecek futbolcuyu kadrosuna dahil etmek istediğini belirtip yönetimden harekete geçilmesini isted. Anlaşma sağlandığı takdirde gözler santrafor mevkisine çevrilecek.


 

Sırada forvet var!

Trabzonspor'un hazırlık maçları süresince çektiği gol sıkıntısı sebebiyle taraftarların da sabırsızlıkla beklediği santrafor takviyesine daha fazla yoğunlaşılacak. Sörloth'tan Willian Jose'ye birçok önemli oyuncunun listeye dahil edildiği çalışmalarda artık yapılacka satışa göre transferler devam edecek gibi gözüküyor. Uzun bir süre sonra verimli bir transfer süreci geçiren Fırtına'da taraftarlar da büyük bir heyecan yaşıyor. 

BURAK ZİHNİ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.