Trabzonspor'da bir ayrılık daha kapıda! Yönetimden izin çıktı

Trabzonspor'da bir ayrılık daha kapıda! Yönetimden izin çıktı
Kouassi ile yollarını ayırarak maaş bütçesinde yer açmaya başlayan Trabzonspor'da sıra yeni isimlere geldi. Bordo mavililerde daha önce sözleşme imzalanmasına rağmen mevcut formundan memnun olunmayan Djaniny için de gönderilebilir kararı çıktı. Yeşil Burun Adaları pasaportlu oyuncuya iki teklif var.

Abdullah Avcı'nın ayrılma ihtimali ile kısa süreli bir sarsıntı yaşayan Trabzonspor'da yeni bir sayfa açılıyor. Bordo mavililer takımda performans göstermeyen oyuncuları göndererek yerlerine önemli takviyeler yaparak yoluna devam etmek amacında. Gündemdeki en sıcak isim ise Djaniny. Afrikalı yıldıza daha önce forma giydiği ve başarılı da oldğu Suudi Arabistan ile Meksika'dan talip var.

Şu an menajer düzeyinde iletilen ve önümüzdeki günlerde resmiyete dökülecek olan tekliflerin 2 milyon euro seviyelerinde olduğu belirtildi...

Takımda yüksek ücret alan isimlerden Djaniny'nin maaş bütçesini düşürmek ve kulübe gelir sağlamak için satışına onay verilme ihtimali yüksek. 31 yaşındaki futbolcu, bu sezon 21 maçta 2 asistlik katkı sağlayabildi.

Fotomaç

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.