Trabzonspor'da bir transfer daha tamam gibi!

Trabzonspor'da bir transfer daha tamam gibi!
Vitor Hugo'yu Bahia'ya gönderen Trabzonspor'da birçok isim için sıcak gelişmeler yaşanıyor. Bordo mavililerde bir satış daha gerçekleşmek üzere.

BURAK ZİHNİ - Ertuğrul Doğan'ın göreve gelmesi sonrasında hızlı bir başlangıç yapan Trabzonspor'da ilk olarak gönderilecek isimler üzerinden gidilmiş ve Vitor Hugo'nun satışına onay verilmişti. Brezilyalı stoper ülkesi takımlarından Bahia ile anlaşmaya vardı. Diğer yandan ekonomik anlamda rahatlamak isteyen bordo mavilileri bir satış daha bekliyor. O isim ise Djaniny. Yeşil Burun Adaları pasaportlu oyuncuyu kiralayan Sharjah, bonservisini almak için harekete geçecek.


Ligde boşu yok, kupa kazandı

Bu sezon Trabzonspor'da gol atamayan ve sonrasında taraftarla girdiği tartışma neticesinde takımdan ayrılan Djaniny, Birleşik Arap Emirlikleri ekiplerinden Sharah tarafından kiralanmıştı. Galatasaray maçı öncesinde bu ülkeye giden Afrikalı yıldız, ligde çıktığı 5 maçta 5 gol atarken karşılaşma başına 1 ortalama tutturdu. Bunun yanı sıra 1 de asist yaptı. Diğer yandan Süper Kupa zaferi de yaşadı.


 

Satın alma opsiyonu var

Ahmet Ağaoğlu döneminde kiralanan Djaniny için Sharjah'ın satın alma opsiyonu bulunuyor. Eğer Sharjah 1.5 milyon euro verirse deneyimli golcünün tapusunu alabilecek. Yönetimin ise yaz aylarında Trabzonspor'un kapısını çalacağı öğrenildi. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.