Trabzonspor'da defans yenileniyor! 3 transfer yolda

Trabzonspor'da defans yenileniyor! 3 transfer yolda
 DAMGA Editörü
Gelecek sezon şampiyonluğa oynamak için transfer çalışmalarına başlayan Trabzonspor'da birçok isim gündemde yer alıyor. Abdullah Avcı'nın talebi üzerine defansta köklü bir değişim yaşanacak.

Bu sezon istediği sonuçları alamayan Trabzonspor'da gelecek senenin çalışmaları hız kazandı. Kadrosunu erkenden kurmaya çalışan bordo mavililerde yaşanacak hareketli dönemin ardından özellikle defans hattının baştan yaratılması hedefleniyor. İlk 11'in tamamında yabancı oyunculara yer verilmesine imkan tanıyan TFF'nin yeni kuralıyla birlikte öncelik haline gelen defans hattına 3 yeni futbolcu getirilecek.

İlk aday Barisic

Deneyimli bir defans kurgusu oluşturmak isteyen Abdullah Avcı'nın yönetimden ilk isteği Borna Barisic oldu. Hırvat futbolcunun kulübü Glasgow Rangers ile anlaşması sona eriyor ve takımdan ayrılması da gündemde. Yönetim temaslarını sürdürüyor. Eğer farklı bir durum yaşanmazsa yeni senenin ilk imzası ondan gelebilir.

Eski aşk depreşti

Abdullah Avcı'nın takımında görmek istediği isimlerden biri de Marlon. Daha önce de istenen ve shakhtar ile anlaşma sağlanamayan sambacı o dönem Monza'ya transfer olmuştu. İtalya macerası istediği gibi geçmedi ve yeni rotası Fluminense'ydi. Yaz ayında kiralık kontratı bitiyor. Ukrayna ekibiyle yeniden masaya oturulacak.

Stopere Hummels

Bu sezon çok değişken stoper kurgusuyla sahaya çıkan Trabzonspor'da Filip Benkovic ve Joaquin Fernandez'in ayrılması bekleniyor. İki oyuncunun yanı sıra Stefano Denswil konusunda da adım atılabilir. Maaşı sebebiyle sürekli eleştirilen Surinamlı yıldız da gönderilebilirse Mats Hummels'e sıra gelecek. Alman yıldız bu sezon Dortmund formasıyla 2 bin 141 dakika sahada kaldı ve 3 gol kaydetti. Ancak kontratının bitimine 1 yıl daha var. Ya kulübünden kontratını alması ya da Trabzonspor'un bonservis konusunda sarı siyahlı ekiple anlaşması gerekiyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.