Trabzonspor'da dört koldan transfer! Tüm mevkilere arayış var...

Trabzonspor'da dört koldan transfer! Tüm mevkilere arayış var...
Sezonun sona ermesinden sonra transfere sarılan ve yoğun mesai harcayan Trabzonspor'da birçok isim gündeme gelmeye devam ediyor. Birçok önemli ismin de önerildiği listelere her geçen gün yenisi ekleniyor. Teknik heyetin raporu doğrultusunda hareket eden yönetimin listesi kabarık.

Abdullah Avcı ile yeni sezonda şampiyonluk hedefleyen Trabzonspor'un transfer gündemi bir hayli yoğun. Bordo mavililer Bruno Peres ve Gervinho'nun açıklanmasından sonra hız kesmeyen yönetim yine temaslarına devam ediyor. Birçok oyuncunun kulübü ve menajeri ile görüşmelerinde yol mesafe kat edildi. Hatta Sörloth için de girişimler başladı. Diğer yandan geride kalan mevkiler için de arayışlar var.

Kale: Uğurcan'ın satılmasından sonra eldivenleri yeni bir kalecinin alınmasına kesin gözle bakılıyor. Kaleyi Erce'ye teslim etmek istemeyen Abdullah Avcı'nın listesinde Mert Günok'un olduğu öne sürüldü.

Sol bek: Marlon'un ayrılmasıyla birlikte bu bölge için de yine arayış var. Brezilyalı sol bekin performansından memnun kalmayan teknik heyet yeni isimleri belirledi. Birger Meling'in en ciddi isim olduğu iddia edildi.

Stoper: Majid Hosseini'nin durumunun belirsizliği sonrasında yeni arayışlara başladı. Steven Caulker için girişimler yapıldı ve görüşme sağlandı. Farklı isimler de listede.

Orta saha: Baker'ın ayrılması ve Flavio için de tekliflerin değerlendirilmesine karar verilmesi takviyeyi kaçınılmaz kıldı. Bir veya iki oyuncunun takıma katılması bekleniyor.

Sağ kanat: Ekuban'ın transferi sonrasında açılacak bütçe ile birlikte bu bölge için de yeni bir isim konusunda harekete geçilecek.

Sol kanat: Nwakaeme'yi Gervinho hamlesi ile rahatlatan Trabzonspor'da Fildişili oyuncunun santraforda da oynaması nedeniyle buraya da transfer gerçekleştirilebilir.

Forvet: Afobe'nin İngiltere'ye dönmesiyle sadece Djaniny'nin takımda kaldığı Fırtına'nın ileri ucuna gelecek isim merak konusu. Hedefte Sörloth ve Cornelius var.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.