Trabzonspor'da gözler Jose Sosa ve Anthony Nwakaeme'de!

Trabzonspor'da gözler Jose Sosa ve Anthony Nwakaeme'de!
Süper Lig'in lideri ve Ziraat Türkiye Kupası'nın ilk finalisti Trabzonspor'un pazartesi günü oynayacağı zorlu Alanyaspor maçından önce en önemli gündem maddesi Jose Sosa ve Anthony Nwakaeme oldu. Takımın en kilit isimlerinden olan iki futbolcunun durumları merak ediliyor. İşte detaylar...

Koronavirüs ile mücadele kapsamında tatil edilen Süper Lig'de 87 gün sonra Göztepe maçına çıkan Trabzonspor'da Jose Sosa forma giyememiş, sakatlığı sebebiyle mücadeleyi tribünden izlemişti. Arjantinli oyuncu Fenerbahçe ile oynanan kupa maçını da yine tribünden takip etmişti. Arkadaşlarını yalnız bırakmayan deneyimli futbolcunun Alanyaspor deplasmanında oynayıp oynamayacağı merak konusu. Diğer yandan yine aynı mücadelede sakatlanarak yerini Bilal Başacıkoğlu'na bırakan Nijeryalı yıldızın da durumu kritik. Takımın hücum organizasyonundaki en yaratıcı oyuncu olarak göze çarpan Nwakaeme'nin ne zaman sahalara döneceği merakla bekleniyor.

Jose Sosa ve Anthony Nwakaeme Alanyaspor maçında oynayacak mı?
İki yıldız için de sorulan tek soru bu. Saha içi organizasyonun lider oyuncusu olan Jose Sosa, iğne ile de olsa sahada yer almak ve katkı vermek istiyor. Özellikle son 1.5 senedir performansının yanısıra ortaya koyduğu karakterle de dikkat çeken ve liderlik vasıflarını sonuna kadar sergilemesiyle çok kilit bir role bürünen kaptan için karar Teknik Direktör Hüseyin Çimşir'de. Nwakaeme'nin durumu ise bugün çekilecek MR sonrasında bellli olacak. Sosa ve Nwakaeme bu sezon 22 gol ve 21 asiste imza attı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.