Trabzonspor'da gündem santrafor transferi! İşte son durum...

Trabzonspor'da gündem santrafor transferi! İşte son durum...
Teknik Direktör Abdullah Avcı'nın raporu ve izleme komitesinin onayı ile transfer çalışmalarını sürdüren Trabzonspor'da hareketli dakikalar yaşanmaya devam ediyor. Bordo mavililerin adı her geçen gün yeni isimlerle anılırken taraftarlar da heyecanlı bir şekilde imza atacak futbolcunun kim olduğunu merak ediyor. İşte son durum...

Yeni sezon hedefini şampiyonluk olarak belirleyen ve Abdullah Avcı'ya güvenen Trabzonspor'da transfer görüşmeleri tüm hızı ile devam ediyor. Kampa kadar yetiştirilmeye çalışılan imzalar için dört koldan  saldıran yönetim daha önce İngiltere odaklı sürdürdüğü görüşmeleri bu kez İtalya'ya kaydırdı. Fakat yine birçok ülkeden ve Süper Lig'den iddialar da gündeme düşüyor. Bordo mavililer ile adı anılan oyuncuları mercek altına alarak transferdeki son detayları derledik.

Steven Berghuis: Dün son dakika bombası olarak adı ortaya atıldı. Feyenoord'da bu sezonki performansıyla kalitesini ortaya koyan deneyimli oyuncu yaşadığı sorunlar sebebiyle takımdan ayrılmaya kararlı. Hatta son maçında gördüğü kırmızı kart da bunun göstergesi olarak gösterildi. Yurt dışı çıkış maddesi olarak 4 milyon euro serbest kalma opsiyonu bulunuyor. Bu sadece yurt dışında geçerli. Ajax ya da PSV istediğinde bu hakkı yok. Ancak oyuncunun söz kounsu bedel üzerinden taliplisinin çok olacağı öngörülüyor. Daha önce İngiltere kariyeri de yaşayan Berghuis yine major liglerden birine gidebilir. Hollanda Milli Takımı'nın da önemli bir parçası olmayı başardı.


Tiquinho Soares: Porto'dan sonra gittiği Çin'de dikiş tutturamayan deneyimli oyuncu sözleşmesini feshetti ve şu an için serbest statüde. Bu durum avantajlı gibi gözükse de imza parası ve birçok kalemde verilebilecek ücretleri de beraberinde getirebiliyor. Zor bir transfer ancak imkansız değil. Oyuncu kalitesini Porto'da kanıtladı. Buraya gelirse de büyük ses getirecek gibi gözüküyor. Taraftarın gündemindeki ilk isimlerden biri.


Andreas Cornelius: Trabzonspor'un listesindeki en sıcak isim. Danimarkalı futbolcunun bonservisi Atalanta'da bulunuyor ancak Parma'nın zorunlu satın alma maddesi var. Bu hakkı ne derece kullanacak ya da kullanmayacak mı gibi soruların cevapları Bergamo ekibi ile yapılacak görüşmelerde belirlenecek. Eğer satın alma gerçekleşirse Trabzonspor yönetimi Parma ile görüşecek. İlk hedef bonservisli transfer. Olmazsa kiralama yöntemi.

andreas cornelius


Simy: Nijeryalı forvertin son dönemdeki gol istatistikleri harika. Crotone'den de ayrılmasına da kesin gözle bakılıyor ancak farklı talipleri çıkabilir. Serie A'da krallık savaşı veren golcü futbolcunun bonservisinin 4 milyon euro civarında olması bekleniyor. Trabzonspor'un İtalya seferinde bu konuda da girişimlerde bulunacak.

Fode Koita: Kasımpaşa ile köprüleri uzun süre önce atan Gineli santraforun artık imzası an meselesi. Ön anlaşma yapıldı ve sezonun sona ermesiyle birlikte transfere kesinlik kazandırılması bekleniyor. Afrikalı oyuncudaki tek sorunlar sakatlığı ve zaman zaman yaşadığı mental sorunlar. Son karar Abdullah Avcı'da.

berghuis

Gervinho: Sözleşmesinin bitimine 1 yıl daha var ancak Parma'dan ayrılacak. Fildişili futbolcunun menajerler aracılığı ile Trabzonspor'a önerildiği biliniyor. Ayrıca Nwakaeme'yi de yedekleyebilecek bir isim almayı düşünen yönetim bu konuda da Abdullah Avcı'dan çıkacak onaya göre İtalya'da görüşme yapabilir.

Ike ugbo

Ike Ugbo: Belçika'daki performansıyla dikkat çeken genç futbolcunun bonservisi Chelsea'de. İsmi birkaç gündür medyada dolaşan Nijeryalı için Cercle Brugge'un satın alma opsiyonu bulunuyor. Ayrıca Belçika ekibinin bu hamlesinin ardından Watford'un da devreye gireceği iddiaları var. Trabzonspor'a uzak bir ihtimal gibi gözüküyor.

BURAK ZİHNİ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.