Trabzonspor'da gündem transfer! O isimlerin geleceği merak konusu...

Trabzonspor'da gündem transfer! O isimlerin geleceği merak konusu...
Bu sezonu Süper Lig ikinciliği ve Türkiye Kupası şampiyonluğu ile tamamlayan Trabzonspor'da taraftar yönetimin rotasını merak ediyor. Transfer konusunda birçok soru yanıtını bekliyor.

Ahmet Ağaoğlu yönetiminde 10 yıl sonra ilk iki sıra içerisinde yer alan Trabzonspor, çarşamba günü de Aytemiz Alanyaspor karşısında kazandığı zaferle Türkiye Kupası'nı müzesine götürmüştü. Bordo mavililerde perşembe gününden itibaren çalışmalar da başladı. Yeni sezonda da iddialı bir takım oluşturmak isteyen Fırtına'da birçok konu cevabını bulmayı bekliyor. Taraftar da bu konuda sabırsız. İşte o maddeler...

Jose Sosa'nın konratı: Milan'dan geldiği dönemden sonra en verimli futbolunu bu sezon ortaya koyan Arjantinli her ne kadar son dönemde düşüşe geçse de taraftarlar gitmesini istemiyor. Maestronun takımda kalması için tüm şartların zorlanmasını bekleyen bordo mavliler gelecek sezon da Sosa'nın kaptan köşkünde oturmasını bekliyor.

- Filip Novak gidecek mi kalacak mı? Fenerbahçe'nin devrede olduğu, Beşiktaş ve Başakşehir'in de dirsek temasında bulunduğu Çekyalı sol bekin de kalıp kalmaması da merak konusu. Geldiği günden bu yana hiçbir sorun çıkarmayan ve bu sezon attığı gollerle adından sıkça söz ettiren Novak için taraftarlar da kalması yönünde talepte bulunuyor.

- Uğurcan Çakır satılacak mı? Başkan Ahmet Ağaoğlu mevcut kadrolarından en fazla bir oyuncu fire vermek istediklerini belirterek belki de Uğurcan'ı ifade etti. Genç file bekçisi için İngiliz ekipleri sıraya girerken gelecek tekliflere göre yönetim transfere onay verebilir. Adı Chelsea, Tottenham ve Sheffield United ile anılan 24 yaşındaki file bekçisi yuvadan uçabilir.

- Alexander Sörloth takımda tutulabilecek mi? Trabzonspor'un üzerinde en çok durduğu kounlardan birisi de Norveçli golcü. Bu sezon lig ve kupada 31 gole imza atan Sörloth'un çıkış maddesi için çalışmalar sürüyor. Golcü oyuncu da bir sezon daha kontratının bulunduğunu belirtip kalma sinyali vermişti.

- Nwakaeme ve Ekuban gider mi? Ağaoğlu yönetiminin en yüksek verim sağlayan transferlerinden olan iki Afrikalı için eğer belirlenen bonservis ücretleri teklif edilirse gidişlerine onay verilebilir.

- Yeni teknik direktör kim olacak? Hüseyin Çimşir'in istifası sonrasında takımın başına geçen Eddie Newton iki maçta iki galibiyet almış ve Türkiye Kupası'nı kaldırmıştı. En güçlü aday Abdullah Avcı ancak alternatifler de var. Bunların içinde Newton'u teknik patron yapma fikri de ön plana çıkıyor. Diğer yandan Prosinecki için de girişimler var.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.