Trabzonspor'da gündem yerli forvet! Yollar ayrılırsa transferi gerçekleşecek

Trabzonspor'da gündem yerli forvet! Yollar ayrılırsa transferi gerçekleşecek
Devre arası transferinde operasyona başlayacak olan Trabzonspor'da birçok yerli isim gündeme geldi. Onlardan biri de Erencan Yardımcı oldu. Bordo mavililer, bu sezon performansıyla adından söz ettiren santrfor için girişimler başlayacak.

Abdullah Avcı ile yeni sezonun devamında iyi işler çıkarmak ve Avrupa kupalarına katılmak isteyen Trabzonspor, zirve mücadelesinden de geri kalmamak adına her şeyi yapıyor. Yavaş yavaş kapanmaya başlayan farkın ilerleyen dönemde daha da eriyebileceğini düşünen yönetim de deneyimli teknik adamdan gelen rapora göre hareket ediyor. Bu kapsamda takımdan ayrılması beklenen Umut Bozok'un yerine gelecek isim belli oldu. İşte detaylar...

Beklentileri karşılayamadı

Geçen sezon yine Abdullah Avcı döneminde bir önceki senenin gol kralı olarak Trabzonspor'a imza atan Umut Bozok, hem bu süreçte hem de Nenad Bjelica ile açılan yeni sayfada beklentilerin uzağında kaldı. Hırvat teknik adam oyuncusunu son maçlarda kızağa çekerken Avcı yeniden döndüğü kulübede hiç şans vermedi. Eğer teklif gelirse de gönderilecek.

Yerine gelecek isim belli oldu

Umut Bozok'un yokluğunda yerine gelecek isim için kollar sıvandı. Konyaspor ve Kasımpaşa'nın istediği milli futbolcunun ayrılması halinde Erencan Yardımcı için girişimlerde bulunulacak. Fanatik'ten Ömer Necati Albayrak'ın haberine göre bonservisi Eyüpspor'da bulunan golcü futbolcunun adı Avrupa kulüpleri ile de anılıyor. Galatasaray'ın eski forvetini takımında görmek isteyen Abdullah Avcı, şartların oluşması halinde özel bir görüşme de gerçekleştirecek.

5 golü var

Tarihinde ilk kez Süper Lig’de mücadele etmeye hak kazanan Pendikspor’a Eyüpspor’dan kiralık olarak gelen Erencan, geride kalan 12 haftaya 5 gol sığdırıp tüm dikkatleri üzerine çekmişti. Erencan’ın devlerin radarına girmesi uzun sürmezken devre arasında Trabzonspor’un talebiyle ilgili sıcak gelişmeler yaşanabileceği belirtildi.

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.