Trabzonspor'da harekeetli saatler... Abdullah Avcı'nın istediği sol bek serbest kaldı!

Trabzonspor'da harekeetli saatler... Abdullah Avcı'nın istediği sol bek serbest kaldı!
Marek Hamsik gündemi ile yoğun bir mesai harcayan Trabzonspor'da diğer mevkiler için de büyük uğraş veriliyor. Slovak oyuncunun menajeriyle görüşmelerini sürdüren yönetimi flaş bir gelişme ile daha önce görüştüğü bir ismi daha kadrosuna katabilir. Tottenham Danny Rose ile sözleşme imzalamayacağını açıkladı.

Transferin en gözde takımlarından biri olmayı başaran Trabzonspor'da farklı isimler gündeme gelmeye devam ediyor. Birbirinden yıldız futbolcuların adlarının yazıldığı bordo mavililerde ocak ayında bir hayli fazla mesai harcanan Danny Rose için flaş gelişme yaşanadı. Daha önce maaş konusunda anlaşılamayan İngiliz sol bek artık serbest kaldı. Tottenham da yaptığı açıklamada açıklamayla deneyimli oyuncuyla sözleşme uzatılamayacağını duyurdu.

Danny Rose kimdir?

Danny Rose, 2 Temmuz 1990 yılında İngiltere'nin Doncaster şehrinde dünyaya geldi. Futbol hayatına Leeds United'da başlayan Rose, 2007 yılında Tottenham'a katıldı. Sırasıyla Watford, Peterborough, Bristol City ve Sunderland'e kiralanan Rose, 2013 yılından itibaren Tottenham'da düzenli olarak forma şansı buldu ve İngiltere A Milli Takımı'na kadar yükseldi. Aralıksız geçen 7 yılın ardından daha fazla forma şansı bulmak için takımdan ayrılan Rose, geçtiğimiz sezonun devre arasında 2 milyon euro karşılığında Newcastle'a kiralandı. Newcastle United'da çıktığı 13 maçta skora katkıda bulunamayan Rose, Jose Mourinho'nun gözüne giremedi ve Tottenham'a döndüğünde A Takım kadrosunda yer almadı.  Bu sezon U23 Takımı'nda 2 maça çıkabilen Rose'un takımdan ayrılmasına kesin gözüyle bakılıyor. İngiltere A Milli Takım formasını 29 kez giyen Rose, milli forma altında skora katkı yapamadı. Profesyonel kariyerinde 283 maça çıkan tecrübeli oyuncu 11 gol attı, 16 asist yaptı. Jamaika asıllı İngiliz oyuncunun piyasa değeri 6 milyon euro.


danny rose trabzonspor

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.