Trabzonspor'da hedef 5'te 5!

Trabzonspor'da hedef 5'te 5!
 DAMGA Editörü
Dün akşam Hatayspor'u 2-0 yenerek kazanmayı hatırlayan Trabzonspor, zorlu bir fikstüre giriyor. Bordo mavililer ezeli rakibi Fenerbahçe ile oynayacağı karşılaşmaya kadar hem 12 puan toplamak hem de yarı finale çıkmak amacında.

Sezonun ikinci yarısında Avrupa kupalarını hedeflerken bir anda arka arkaya mağlubiyetler almaya başlayan Trabzonspor'da tepkiler de beraberinde gelmişti. Hem Başkan Ertuğrul Doğan hem de Teknik Direktör Abdullah Avcı'ya yoğun baskı, eleştiri ve istifa çağrısı vardı. .5 haftadır kazanamayan Fırtına, sessizliğini Hatayspor karşısında bozdu ve Trezeguet ile Bardhi'nin golleriyle rakibini 2-0 yenip, Beşiktaş'ın berabere kaldığı haftada 3'üncü sırayı yeniden kapmayı başardı. Şimdiki hedef ise Fenerbahçe.

İstanbul'a geliyor

Trabzonspor daha önceki süreçte kazanabileceği maçları dahi kaybetti. Ancak galibiyetin bu hafta gelmesi önemliydi çünkü pazar günü rakip Pendikspor olacak. Bu da İstanbul'daki taraftarların karşılaşmaya akın etmesi anlamına geliyor. Bordo mavililerin alacağı destekle birlikte geçen haftayı mağlup kapatan rakibini yenerek 2'de 2 yapmak amacında. Sonrasında ise sırada Adana Demirspor var. Son dönemde düşüşe geçen Mavi Şimşekler'i de sahasında mağlup etmeyi hedefleyen Fırtına'da sıra kupaya gelecek.

Rakip Başakşehir

Son dönemde kendisine ters gelen rakibini bu yıl da yenemeyen Trabzonspor, kupada tur atlamaya çalışacak. Eğer kazanan taraf olursa Galatasaray-Karagümrük eşleşmesinin galibi ile eşleşerek iki kez karşılaşma hakkı elde edecek.

Hedef Fenerbahçe

Kupa mesaisinden çıkan Trabzonspor'u iki zorlu maç daha bekliyor. Eski oyuncusu Fatih Tekke'nin çalıştırdığı Alanyaspor ile yine gol krallarından Şota Arveladze'nin yönettiği Karagümrük'e karşı 3 puan mücadelesi verilecek. Ardından ilk yarıda 26 yıl sonra Kadıköy'de yendiği Fenerbahçe'yi ağırlayacak. Pepe ve Onuachu'nun da döneceği Karadeniz temsilcisi bu süreci hasarsız veya en az kayıpla atlatmak amacında.

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.