Trabzonspor'da hedef zirve! Trabzonspor Gaziantep FK maçı öncesi muhtemel kadrolar ve son bilgiler...

Trabzonspor'da hedef zirve! Trabzonspor Gaziantep FK maçı öncesi muhtemel kadrolar ve son bilgiler...
Abdullah Avcı ile yakaladığı çıkış sonrasında lider ile puan farkını 6'ya kadar indiren Trabzonspor'da artık gözler zirvede. Bordo mavililer oynayacağı Gaziantep FK mücadelesi ile birlikte maç fazlasıyla da olsa farkı 3'e indirip rakiplerini tedirgin etmek istiyor. Zorlu müsabaka 16.00'da balşlayacak ve Bein Sports 1'den canlı yayınlanacak.

Eddie Newton ile yaşadığı karanlık çağın ardından Abdullah Avcı'nın güneş gibi doğup fırtınaya döndürdüğü Trabzonspor'da zirve hesapları yapılıyor.  Avcı yönetimindeki bordo mavililer ligde sadece 1 kez yenilirken puan farkını da 6'ya kadar indirmeyi başardı. Şimdi ise hedef sezonun en kritik müsabakalarından biri olarak görülen Gaziantep FK maçından da galip ayrılık farkı 3'e getirmek. Maç fazlasıyla da olsa rakiplerine tedirginlik yaşatmak isteyen Fırtına'da tüm hesaplar zafer üzerine yapıldı.


Trabzonspor - Gaziantep FK maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?

Medical Park Stadyumu'nda oynanacak maçı Zorbay Küçük yönetecek. Saat 16.00'da başlayacak ve beIN SPORTS HD 1'den naklen yayınlanacak 90 dakikanın canlı takibi haberimizde olacak.

anthony nwakaeme
 


 

Uğurcan Çakır yetiştirilecek

Kalça kemiğindeki ağrı nedeniyle yoğun tedavi uygulanan Uğurcan Çakır, Gaziantep FK maçında mutlaka kalede olmak istiyor. Teknik heyet tarafından durumu yakından takip edilen başarılı kaleci için kesin karar bugün verilecek. Abdullah Avcı, üst üste oynayacakları Başakşehir ve Fenerbahçe maçlarını da düşünerek, Uğurcan konusunda riske girmek istemiyor. Eğer Uğurcan’ın ağrıları azalmazsa, bugün kalede Erce olabilir.

edgar ie trabzonspor


Kamil Ahmet sahaya

Denizlispor maçında Kamil Ahmet, Yeni Malatya deplasmanında Hüseyin Türkmen sağ bekte görev yaparken, Serkan Asan rahatsızlığı nedeniyle bugün kadroda olmayacak. Serkan’ın yokluğunda formaya yakın isim Kamil Ahmet Çörekçi. Gaziantep FK’nın hızlı hücumcularına dikkat çeken Abdullah Avcı, kenar oyuncularını bu konuda uyardı.


Savunma tandemi sınırda

Bu sezon defansta yakaladıkları müthiş uyumla dikkat çeken Edgar ve Vitor Hugo, Gaziantep maçına ceza sınırında çıkacak. Trabzonspor’un iki stoperi, kart görmeleri durumunda Başakşehir mücadelesini kaçıracak. Fırtına, Başakşehir’den sonra ise ligde Fenerbahçe ile oynayacak.


anastasios bakasetas trabzonspor



Gaziantep FK'da son dakika

Yeni hocası Ricardo Sa Pinto yönetiminde ilk galibiyetini geçtiğimiz hafta Göztepe maçında alan Gaziantep FK, önemli eksiklerle Trabzon’a gitti. Kırmızı-Siyahlılar’da Kana Biyik, Dicko ve Olkowski kadroda yer almıyor. Güneydoğu ekibinde rahatsızlıkları bulunan Çağlar Akbaba, Vetrih ve Furkan Soyalp ise takıma dönmüştü.


uğurcan çakır trabzonspor

Trabzonspor - Gaziantep FK muhtemel 11'ler:

Trabzonspor: Uğurcan (Erce), Kamil Ahmet, Vitor Hugo, Edgar Ie, Marlon, Baker, Berat, Ekuban, Bakasetas, Nwakaeme, Djaniny

Gaziantep FK: Günay, Djilobodji, Ertuğrul, Tosca, Oğuz, Güray, Rashid, Maxim, Mirallas, Kenan, Muhammet

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.