Trabzonspor'da iki transfer daha açıklanabilir!

Trabzonspor'da iki transfer daha açıklanabilir!
Marlon, Plaza ve Trondsen ile transfer sezonunu açan Trabzonspor'da harekat sürüyor. Bordo eğer mavililer iddialı bir takım kurmak için çıktığı yolda Sosa'nın ayrılışından sonra Flavio ile anlaşmak üzere. Diğer yandan Erik Lima da eğer takımının oynayacağı maç kadrosunda yer almazsa transferi tamamlanmış olarak değerlendiriliyor.

Geride kalan sezonu ikinci olarak kapatan Trabzonspor, 40 hafta üzerinden oynanacak uzun lig maratonunda hem kadrosunu sağlama almak hem de hamle gücünü artırmak adına çalışmalarını sürdürüyor. Fırtına, Bahia'da forma giyen Flavio için transferi bitirme aşamasına geldi. Erik Lima ile de temaslar sürüypr. Çalışmaların sona ermesi ve KAP'a bildirilmesi an meselesi.
 


Bonservisi 1.2 milyon euro

2018 yılında Bahia'ya transfer olan Flavio için bir süredir gözlemcilerini görevlendiren Trabzonspor sürdürdüğü görüşmelerde artık sona geldi. Bordo mavililer Brezilyalı orta saha oyuncusuyla anlaşmaya vardı ve sıra kulübüne geldi. Fırtına Bahia'ya da 1.2 milyon euro ödeyecek. Anlaşma sağlanması halinde KAP bildirimi yapılacak.


Bugün maçı var

Brezilya futboluna gelecek vaat eden isimlerden biri olarak adını duyuran Erik Lima beklenen patlamayı yapamadı. Ardından da Yokohama F. Marions'a kiralandı. Sambacının Japınya'da kalmak istemediği ve kulübünün de kiralık amlaşmasını sonlandırmak için hazır olduğu öğrenildi. Bugün Türkiye saati ile Shimizu S-Pulse ile karşılaşacak Yokoham F. Marinos'te eğer Lima kadroya alınmazsa trnasferinin de gerçekleşebileceği ihtimali güçleniyor.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.