Trabzonspor'da ilk transferin yeri belli oldu

Trabzonspor'da ilk transferin yeri belli oldu
Sezonun bitmesiyle yaprak dökümünün başladığı Trabzonspor'da transfer edilecek oyuncular merak ediliyor. Takviye için ise ilk bölge belirlendi.

Rıza Çalımbay'dan boşalan teknik direktörlük koltuğunu bir an önce Samet Aybaba'ya teslim etmeye hazırlanan Trabzonspor'da tecrübeli teknik adamın imzası sonrasında transfer çalışmaları da başlayacak. Bu konuda göz önündeki ilk mevki ise santrafor bölgesi. Dame N'Doye ile yolların ayrılması bekleniyor. Burak Yılmaz ile yaşanan sıkıntılar sonrası golcü oyuncunun İstanbul'a gideceği düşünülüyor. Rodallega'nın durumu da muamma. Üç forvetini göndermesi muhtemel olan Trabzonspor'da ilk transferin bu bölgeye gerçekleştirilmesi yüksek olasılık olarak görülüyor.

33 gol attılar
Trabzonspor'un üç golcüsü bu sezon 33  gole imza attı. Burak Yılmaz 25 maçta kaydettiği 23 golle başı çekerken Dame N'doye 24 kez mücadele ettiği formayla 5 kez rakip fileleri havalandırdı. Kolombiyalı yıldız Rodallega da 23 karşılaşmada 5 gol atma başarısı gösterdi.

arouna kone sivasspor

Arouna Kone gelir mi?
Samet Aybaba'nın tekrar bordo mavili kulübün başına geçecek olması sebebiyle Sivasspor'dan getirebileceği oyuncular üzerinde de durulması bekleniyor. Gelecek sezon sözleşmesi sona erecek olan Fildişili futbolcu çıktığı 33 maçta 13 kere rakip fileleri sarstı. Sözleşmesi biten Thievy Bifouma'nın da bordo mavililerin radarına girebilir. Kanat ve santrafor bölgelerinde oynayabilen 26 yaşındaki futbolcu 6 gol atıp 2 asist yaptı. Ahmet Ağaoğlu yönetimi ucuz maliyetli oyuncuları kadroya katacaklarını açıklamıştı.

BURAK ZİHNİ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.