Trabzonspor'da imza günü! İki yıldız Trabzon'a geliyor... Listedeki diğer isimler kim?

Trabzonspor'da imza günü! İki yıldız Trabzon'a geliyor... Listedeki diğer isimler kim?
Transfere bomba gibi bir giriş yapan Trabzonspor ilk açıklamasını bugün yapacak. Gervinho ile 2, Bruno Peres ile 3 yıllık anlaşma sağlayan bordo mavililer iki yıldızı Trabzon'a getirebilmek için tüm hızı ile mesaisine devam ediyor. Ayrıca birçok isimle de temaslar sürüyor.

Abdullah Avcı ile şampiyonluk hedefi koyan Trabzonspor'da iki yıldızın heyecanı başladı. Başkan Ahmet Ağaoğlu'nun sezonun son maçında galip gelinen Gençlerbirliği mücadelesindin ardından yaptığı açıklama ile başlayan serüvene nokta konulacak. Parma'dan serbest kalma maddesi ile ayrılan Gervinho ve sözleşmesi sona eren Bruno Peres için İtalya'ya özel uçak gönderildi. İki futbolcuyla Serie A'nın da sona ermesiyle birlikte sözleşme imzalanacak. Ağaoğlu'nun da törende hazır bulunması bekleniyor. Son sağ bek tercihlerinde istikrarlı isimlerle yoluna devam eden Fırtına'nın Peres tercihinden elde edeceği verim ile bu zamana kadar sunduğu estetik futbolla adını dünyay duyuran Gervinho'nun göstereceği performans sabırsızlıkla bekleniyor.


Maaş skalasındaki kurala devam

Trabzonspor'un kadrosuna katmaya hazırlandığı Bruno Peres ve Gervinho ile yapılacak sözleşmede tavan ücret kuralı aynı şekilde devam edecek. Anthony Nwakaeme'nin 1.5 milyon euro kazandığı takımda iki yeni isime de aynı tarfe uygulanacak. Brezilyalı beke 1.3 milyon euro yıllık ücret ve 500 bin euro imza parası ödenmesi bekleniyor. Gervinho'ya da 1.5 milyon euro senelik maaş ve 500 bin euro imzalama bedeli verilmesi gündemde.


gervinho kimdir


Transferde son dakika

Santrafor konusunda çalışmalarını sürdüren Trabzonspor, Cornelius'tan olumsuz yanıt aldı. Başkan Ahmet Ağaoğlu da yaptığı açıklamada Danimarkalı futbolcunun kulübünün istediği paraya çıkamayacaklarını söyledi. Bu gelişme ardından ibre Tiquinho Soares'e döndü. 1.5 milyon euro yıllık ücret ve 1 milyon euro imza parası önerildi. Yıldız oyuncunun Yunanistan'a gideceği iddiaları da güçlü bir şekilde dillendiriliyor. Sol beke Umut ve Meling için sürprizler sürüyor. Koita'da ise ayın sonu bekleniyor.


bruno peres kimdir

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.