Trabzonspor'da kontrat yenileme operasyonu! İlk isim için masaya oturuluyor

Trabzonspor'da kontrat yenileme operasyonu! İlk isim için masaya oturuluyor
Abdullah Avcı ile birlikte yakaladığı çıkışın ardından şampiyonluk grubunu bu akşam oynayacağı Yeni Malatyaspor maçını da kazanarak yakalamak isteyen Trabzonspor'da transfer de devame diyor. Bordo mavililer iç transferde sözleşmesi bitecek olan Majid Hosseini'nin yanısıra gelecek sezon kontratlarını tamamlayacak Nwakaeme ve Ekuban için de menajerleri ile görüşecek.

Bu akşam Süper Lig'de 24. haftanın kapanış maçlarından birinde Yeni Malatyaspor ile deplasmanda karşılaşacak olan Trabzonspor'da tüm hesaplar puan farkının 6'ya inmesi üzerine yapıldı. Kayıp olarak görülen dönemi fırsata çeviren Abdullah Avcı ve ekibi, oyuncularla yakından ilgilenirken yönetim de yeni kontratlar için görüşmelere başlıyor. Takımın önemli isimleri Majid Hosseini, Tony Nwakaeme ve Caleb Ekuban için masaya oturulacak.


Birçok talibi var

Ahmet Ağaoğlu dönemi transferleri arasında ilk isimlerden biri olan Majid Hosseini'nin opsiyon hakkı geçen yaz ayında kullanılmıştı. Sözleşmesi haziran ayında tamamlanacak olan İranlı futbolcu için devre arasında birçok takım temas kurmuştu ancak Abdullah Avcı gitmesine onay vermemişti. Sezon sonu serbest kalmasından dolayı birçok Avrupa kulübü de durumunu yakından takip ediyor. Genç savunmacının menajeri yarın Trabzon'a gelecek ve görüşmeler başlayacak.


majid hosseini trabzonspor


Revize edildi ama...

Gösterdiği performansla Trabzonspor'u taşıyan isimlerden biri olmayı başaran ve bu sezon da adeta izleyenleri büyüleyen Caleb Ekuban'ın maaşına 250 bin euro zam yapılarak 1 milyon euro için kontratı revize edildi. Ancak yönetim büyük beklentiler içinde olduğu Ganalıyı bırakmaya niyetli değil. Önümüzdeki haftalarda Ekuban için de pazarlıklar başlayacak ve bordo mavililerin olası bir satışta elini güçlendirecek bir kontrat yapışması bekleniyor.


caleb ekuban trabzonspor


Serbest kalma maddesi sorun

Bu sezona tutuk başlasa da son haftalrda adeta fırtınalar estiren Anthony Nwakaeme için de görüşmeler başlıyor. Nijeryalı yıldızın sözleşmesinde bulunan ve özellikle de Arap ve Çin takımları için cazip gelen serbest kalma maddesinin ortadan kaldırılması adına bir pazarlık yapılması bekleniyor. Diğer yandan 1.5 milyon euro olan maaşına yeni bonuslar da eklenebilir. Deneyimli kanat oyuncusu takımın en yüksek ücreti alan ismi. BURAK ZİHNİ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.