Trabzonspor'da Matt Miazga sesleri Matt Miazga kimdir?

Trabzonspor'da Matt Miazga sesleri Matt Miazga kimdir?
Sezonun ilk iki maçından sadece 1 puan çıkaran ve stoper konusunda hala somut bir adım atamayan Trabzonspor'da Matt Miazga gündeme geldi. Bordo mavililer Amerikalı oyuncuyu Chelsea'den kiralamak istiyor. Peki, Matt Miazga kimdir?

Vitor Hugo, Yordan Osorio ve son olarak da Erik Sviatchenko için girişimlerde bulunan Trabzonspor'un gündemine giren son isim Matt Miazga oldu. Bordo mavililer kiralamak istediği 25 yaşındaki futbolcu için Londra temsilcisi ile temaslara başlarken mavi beyazlılar ile daha önce gerçekleşen transferler sebebiyle ikili ilişkilerin de ortaya konması ve sürecin olumlu bitmesi bekleniyor. Fanatik'in haberine göre ise Bu iki isim öncelikli ve transferlerin bitmesi yakın. Ancak listede alternatifler de hazır. Porto’nun gözden çıkardığı Yordan Osorio, Gent’in 1.90’lık stoperi Ngadjui ve son olarak Chelsea’nin kiralık göndermeyi düşündüğü Matt Miazga. İngiltere pazarından geçen hafta Afobe ve Baker’i getiren Trabzonspor, ABD’li Miazga konusunda sürpriz yapabilir.


Matt Miazga kimdir?

Pasaportundaki adı Matthew Miazga olan 25 yaşındaki futbolcu 19 Temmuz 1995 tarihinde New Jersey'e bağlı Clifton'da doğmuştur. Polonya vatandaşlığı da bulunmaktadır. Futbola New York Red Bull'da başlamıştır. 2016 yılında Chelsea tarafından satın alınıp Nantes ve Reading'e kiralanmıştır. 1.93 cm boyundaki dev stoper geçen sezon 24 maça çıkmıştır. Kariyerinde Amerika ile iki Altın Kupa ve Vitesse ile de 1 Hollanda Kupası bulunmaktadır. Güncel piyasa değeri 2 milyon eurodur.

matt miazga

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.