Trabzonspor'da sezon sonrası hedef transfer

Trabzonspor'da sezon sonrası hedef transfer
Çaykur Rizespor'u 3-2 yenerek sezonu 4. olarak tamamlayan Trabzonspor'da hem iç hem de dış transfer operasyonu başladı. Bordo mavililerde taraftarlar da büyük bir beklenti içerisinde.

Tüm imkansızlıklar, şanssızlıklar ve hakem hatalarına rağmen sezonu 4. sırada bitiren ve ligin en pozitif oyunlarından birini ortaya koyan Trabzonspor'da gelecek seneden beklentiler büyük. Ucuz maliyetli kadrosunu ekonomik anlamda daha da aşağı çekmek ve takviyeler yapmak isteyen Fırtına'da dün Olcya Şahan ve Ibanez ile de yollar ayrıldı ve transfer dönemi resmen başladı. Takımdan gitmesi beklenen ve ihtimali bulunan birkaç oyuncu daha bulunmakla birlikte transfer edilecek isimler de önem taşıyor.

İlk transfer Karaman
Sezon başında birçok problemin var olduğu Trabzonspor'a boş mukavele ile imza atan ve mücadele için adeta ateşten gömlek giyen Ünal Karaman elde ettiği sıralama ile birlikte yeni bir sözleşmeyi de kaptı. Tecrübeli teknik direktöre 2 yıllık imza attırılacak ve sezon tamamlandıktan sonraki ilk transfer Ünal Karaman olacak. Rizespor maçından önce de Kamil Ahmet Çörekçi sözleşmesini uzatmıştı.

Ayrılabilirler
Bordo mavililerde Olcay Şahan ve Ibanez'den sonra gitmesi muhtemel isimler de mevcut. Bunların başında Amiri geliyor. İranlı futbolcunun performansını beklenen seviyeye çıkarmaması ve 1 milyon bandına yakın kazanması bu kararı aldırabilir. Defansta istenen ikiliyi yakalamasına rağmen Trabzonspor'da stoper takviyesi şart görünüyor. Bu sebeple Toure ile yollar ayrılabilir. Hugo Rodallega'nın kontratının sona ermesi sebebiyle teklif yapıldı ancak Kolombiyalı oyuncunun ne cevap vereceği merak konusu. Onazi'nin sakatlık durumuna göre de bir karar alınabilir. Abdülkadir ve Yusuf'un da her ne kadar satılmaycağı söylense de ihtimal sıfır değil.

Transfer avı başladı
Teknik direktör Ünal Karaman ve gözlemci ekibinin raporu doğrultusunda belirlenen oyuncular için kendileri ve kulüpleriyle görüşmeler başladı. En yakın isim sözleşmesi biten Ogu gibi görünüyor. Onazi ve Nwakaeme ile yaptığı canlı yayınlar da bunu kanıtlar gibi. Türkiye ve yurt dışından birçok isimle görüşen bordo mavililerin önceliği kiralık ve serbest futbolcular.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.