Trabzonspor'da transfer gündemi... Yıldız isimler listeye eklendi! Bir de kötü haber var

Trabzonspor'da transfer gündemi... Yıldız isimler listeye eklendi! Bir de kötü haber var
Transfer çalışmalarını hızla sürdüren Trabzonspor'da yeni isimler gündeme gelmeye devam ediyor. Birçok oyuncunun da önerildiği Karadeniz temsilcisi Abdullah Avcı'nın onayından geçen isimleri kadrosuna katabilmek adına görülmeler gerçekleştiriyor. Son gelişmeler de merak konusu. İşte 29 Mayıs 2021 Cumartesi Trabzonspor transfer haberleri...

Sezonu tamamladıktan sonra rüzgar gibi bir transfer başlangıcı yapan Trabzonspor, Gervinho ve Bruno Peres'i KAP'a bildirmişti. Bundan sonraki hamleler de merak konusuydu. Özellikle Sorloth konusundaki görüşmelerin ne zaman sona ereceği ve transferin gerçekleşip gerçekleşmeyeceği de taraftar konuusundan sabırsızlıkla takip ediliyor. Golcü oyuncu için şu an tek olumlu nokta daha önce Norveçli yıldızın burada başarılı olması. Leipzig'den çıkacak karar transferde rol oynayacak. Bordo mavililer bu karara odaklandı. Ayrıca yeni bir isim daha listeye eklendi.

Bengali Fode Koita: Artık Trabzonspor'un oyuncusu denebilir. İmza atacağı günü iple çekiyor. Yeni sezonda alternatif isimlerden biri olmaya hazırlanıyor. Kontratı bitet bitmez Karadeniz temsilcisi ile 3 senelik olmak üzere 800'er bin euro maaş alması bekleniyor.


Marek Hamsik: Birkaç gündür taraftarın gündemindeki tek isim o. Slovak yıldızın sosyal medya hesapları abluka altına alındı. 150 bin civarında mesaj gönderildi. Emre Belözoğlu, Biglia, Sosa gibi isimlerin geçmiş yaşlarına rağmen iyi bir performans verdiği ligde Hamsik'in de katkı sunacğaına inanılıyor. Yönetim şartlarını konuşmak için görüşmelere başladı.

Birger Meling: Nimes'in küme düşmesiyle birlikte iflasın eşiğinde olması transfer daha mümkün kılıyor. Ödenecek bonservis konusunda Fransız ekibi daha da aşağı seviyelere inebilir ancak yine de Trabzonspor'u kolay bir süreç beklemiyor.

Umut Meraş: Baştan beri milli futbolcunun yüksek bonervisi konusunda sorunlar var ancak Fırtına minimize edebilmek adına her şeyi deniyor. Yerli olması sebebiyle kontenjan için de avantajı bulunan sol bek oyuncusunun Trabzon'a getirilmesine çalışılıyor.

Tiquinho Soares: Gündemdeki transferler arasından olumsuz denebilecek tek isim. Daha önce Trabzonspor'dan istediği imza parasının karşılanmaması sebebiyle teklifi reddeden golcü futbolcu Atina yolcusu. Yunan basınında Olympiakos'a transferi kesin olarak görülüyor. Yönetim en son 1 milyon euro imza parası ve 1.5 milyon euro yıllık ücret önermişti.

Kwadwo Asamoah: Yıllardır Türkiye'nin devlerine yazılan Ganalı futbolcunun bu kez de Trabzonspor'un gündeminde olduğu iddia edildi. Dakika bazında son iki sezonu sadece 11 maçla tamamlayan deneyimli orta saha oyuncusu sol bekte de forma giyebiliyor. Abdullah Avcı'nın bu son dönemde emekliliği gelmiş bir portföy çizen Asamoah'a onay vermesi beklenmiyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.