Trabzonspor'da transfer harekatı başlıyor! 4 bölgeye öncelik verildi

Trabzonspor'da transfer harekatı başlıyor! 4 bölgeye öncelik verildi
Abdullah Avcı ile yeni bir transfer dönemine hazırlanan Trabzonspor'da birçok oyuncu gündemde bulunuyor. Bordo mavililerin ilk hedefi 4 mevkide alternatif yaratabilmek. Detaylar haberimizde yer almaktadır.

Gaziantep FK'yı 3-1 yenerek yoluna devam eden Trabzonspor'da sıra Samsunspor maçına gelmişti ancak önceki gün MKE Ankaragücü Başkanı Faruk Koca'nın Halil Umut Meler'e attığı yumruğun akabinde yaşananlar nedeniyle liglerin ertelenmesi hazırlıkların seyrini değiştirdi. Diğer yandan transfer çalışmaları da devam ediyor. Bordo mavililerde öncelik verilen 4 mevki için resmi girişimler başlayacak.

İlk hedef göndermek

Yabancı kontenjanı dolu olan Trabzonspor'da öncelik futbolcu göndermek. Ancak bunun için de ilk olarak maddi boyutlarda makul seviyeye inilmesi gerekiyor. Bazı futbolcuların yıllık ücretlerinin yüksek olması sebebiyle fesihe yanaşmaması zor bir sürecin de habercisi. Ancak yönetim yoğun görüşme trafiği ile ikna yöntemini deneyecek.

4 mevkiye takviye

Trabzonspor'da Teknik Direktör Abdullah Avcı'nın aklında 4 pozisyon için transfer düşüncesi var. İlk olarak orta saha rotasyonuna dahil edilebilecek bir oyun kurucu düşünülüyor. Hamsikvari adı verilen bu ismin kim olacağı merak konusu. Diğer yandan savunma hattına neşter vurulabilir. Sol ve sağ bekin yanı sıra stopere de yen isimler alınması konusunda istek var. Eren'in alternatifini güçlendirmek ve Larsen'in yüksek maliyetinden kurtulmak isteyen yönetim, iki tarafta da oynayabilecek bir ismi daha öne alıyor ancak makul seviyedeki maliyetle iki fubtolcu da alınabilir.

İlgili Haberler

Kaynak:Berrin Ozan Yeşiltepe

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.