Trabzonspor'da transfer harekatı! O isim yeniden gündeme gelebilir... 22 Mayıs transfer haberleri

Trabzonspor'da transfer harekatı! O isim yeniden gündeme gelebilir... 22 Mayıs transfer haberleri
Sezonun sona ermesiyle birlikte birçok isimle olan temasını sürdüren Tabzonspor'da yoğun mesai harcanıyor. Bordo mavililer ilk etapta Koita, Gervinho ve Bruno Peres'i açıklamaya hazırlanırken diğer bir yandan da sol bek için görüşmeler sürüyor. Fırtına daha önce nabız yokladığı Casper Höjer Nielsen için yeni bir hamle yapabilir. İşte Trabzonspor'daki son dakika transfer gelişmeleri...

Abdullah Avcı ile gelecek sezon şampiyonluk mücadelesi vermeye hazrlanan Trabzonspor'da gündem bir hayli yoğun. Bordo mavililer göndereceği futbolcuların ardından kadrosuna katmak istediği isimleri açıklama konusunda çalışmalarını sürdürüyor. İtalya merkezli bir harekat yürüten yönetim, Brunı Peres ve Gervinho ile anlaşmıştı. İki isminı de yakın zamanda Trabzon'a gelmesi bekleniyor. Dieğr yandan Cornelius için Parma'yı ikna turları da devam ediyor.


 

Daha önce gündeme geldi

Marlon'un yetersiz performansı sonrası yolların ayrılması nedeniyle sol bek arayışında bulunan teknik heyet için flaş bir isim daha gündeme gelebilir. Meling ile sıcak temas halinde olan Fırtına, daha önce adının anıldığı Casper Höjer Nielsen'e yönelebilir. Novak'ın ayrılığından sonra adı pek çok kez yazılmasına rağmen takımında kalan ve bu sezon da istikrarlı bir performans koyan Danimarkalı oyuncu son oynanan Brondby maçında da rakip fileleri havalandırmayı başardı. Sözleşmesi aralık ayında sona ereceği için bonservisinde zorluk yaşanmayacağı görünen 26 yaşındaki futbolcu tıpkı Novak gibi hücumcu bir bek. Peres ile bu konuda sağ tarafı kapatan bordo mavililer sola da aynı tarz bir isim bakıyor.


 

Trabzonspor'da son dakika!

Forveti çin arayış kapsamında Cornelius kadar birçok isimle daha görüşen Karadeniz temsilcisinde en sıcak isim Sörloth. Norveçli eski yıldızını Türkiye'ye getirmek isteyen yönetimin işi hiç kolay değil. Hem maddi hem de golcü futbolcunun kariyeri planları arasında yeniden Trabzonspor'a dönmenin olup olmadığı bilinmiyor. Koita için 1 Haziran bekleniyor. Djilobodji'nin istediği fiyat sonrası geri adım atıldı. Caulker ile temas var ancak ne derece ciddileşir orası muamma. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.