Trabzonspor'da transfer operasyonu! Gidecek isimler belli oldu mu?

Trabzonspor'da transfer operasyonu! Gidecek isimler belli oldu mu?
 DAMGA Editörü
Trendyol Süper Lig'de üst üste 3 maçını kazanan Trabzonspor adeta yeniden doğdu. Bordo mavililerde yaklaşan yaz ayları öncesinde de yolların ayrılacağı isimler hemen hemen netleşiyor.

Pazar günü sahasında konuk ettiği Adana Demirspor'u 1-0 yenerek son 3 maçta 3'üncü galibiyetini alan Trabzonspor'u Trezeguet 3 puana götürmüştü. Mısırlı futbolcunun bireysel olarak yükselttiği istatistikle birlikte uçuşa geçen Fırtına'da şimdiki hedef ise Başakşehir karşılaşması. Türkiye Kupası'nda Başakşehir ile karşılaşacak bordo mavililer diğer yandan transfer çalışmalarına hız verdi ve birçok oyuncuyu gözlem altına aldı. Öncelik ise kontenjan için yabancılarla yolları ayırabilmek. Peki, son durum ne? Detaylar haberimizde yer alıyor.

İlk yolcu belli

Trabzonspor'da gönderilecek isimlerin başında Filip Benkovic geliyor. Hırvat oyuncu sezon başında Udinese'den kiralanmıştı. Zaman zaman performansı ön plana çıksa da istikrar sağlamayı başaramadı ve sakatlıklar geçirdi. Yerine yeni bir ismin gelmesine kesin gözle bakılıyor. Bonservisi alınmayacak. Diğer yandan sözleşmesi bitecek isimlerden Flavio ile de masaya oturulmayacak. Pepe konusunda da yönetim, Abdullah Avcı'dan gelecek rapora göre hareket edecek. Joaquin Fernandez'in de sezon sonuna kadar performansı takip edilecek.

Onuachu için çıkarma

Takımda kiralık olarak forma giyen isimlerden biri olarak mücadelesini sürdüren Ebere Paul Onuachu için kulübü Southampton ile yeni bir sürece başlanacak. Nijeryalı forvet her ne kadar Trabzon'da mutlu olduğunu söylese de farklı takımların ilgisi var. Southampton'ın Championship'teki durumuna göre de hareket edilecek. Bonservisinin alınması biraz maliyetli ve sıcak bakılmıyor. Belki satın alma opsiyonu eklenebilir.

Teklif bekleniyor

Şu anda Karagümrük'te kiralık forma giyen Kourbelis ve Teklic'in gelecek sezon da takımda yer alması beklenmiyor. Bu iki oyuncunun yanı sıra isteneni bir türlü veremeyen Taxiarchis Fountas için de talipleri beklenecek. Tekliflere karşı gereken kolaylık sağlanacak. Sadece Hırvat oyuncudan bonservis beklentisi var. İstenen seviyeye yaklaşılırsa onay verilecek. Bardhi de yine sezon sonu ayrılması beklenen isimler arasında. Ocak ayında kendisini isteyen takımlara rağmen kulüpte kalan Kuzey Makedonyalı yıldızın performansı son haftalarda yükselse de Abdullah Avcı dominasyonu yüksek bir 10 numara almak amacında.

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.