Trabzonspor'da transfer şekilleniyor! Hayal kırıklığı yaratan isimler yolcu...

Trabzonspor'da transfer şekilleniyor! Hayal kırıklığı yaratan isimler yolcu...
 DAMGA Editörü
Beş maçlık galibiyet serisi Alanyaspor deplasmanında sona eren Trabzonspor, transferde elini çabuk tutarak yeni sezona önemli bir revizyon ile girmek amacında. Bordo mavililerde hayal kırıklığı yaratan isimlerle yolların ayrılması planlanıyor.

Bir taraftan bu sezon Türkiye Kupası hedefi ile yoluna devam eden Trabzonspor diğer yandan da üçüncülük için elinden geleni yapıyor. Bordo mavililer transfer çalışmalarına da hız vermiş durumda. Teknik Direktör Abdullah Avcı takımda kalmayacak oyuncular konusunda özellikle yabancıların isimlerini belirlemeye başladı. Yeni bir yapılanma konusunda Başkan Ertuğrul Doğan'dan tam yetki alan Avcı yine dümene geçerek şampiyonluğun fitilini ateşlemek amacında.

Mesele Trabzonspor ise her fedakarlığı yaparız

Başkan Ertuğrul Doğan, Trabzonspor dergisindeki yazısında umutlu mesajlar verdi. Güçlü bir Trabzonspor için gözünü hiçbir şeyden asla esirgemeyeceğini söyleyen Başkan Doğan, şöyle konuştu: "Mesele Trabzonspor olduğunda gözünüzü kırpmadan elimizden gelen bütün fedakârlıkları yaparız. Evet, bugünkü tablo sancılı görülebilir ama ben bu takımın içinde bulunduğu değişime güveniyorum. Çünkü hem ekonomik hem de sportif anlamda attığımız sağlam adımların yakın bir gelecekte meyvelerini vereceğine tüm kalbimle inanıyorum. İleriyi görüyorum ve bu yüzden umutluyum."

'Asla pes etmeyiz'

Doğan, taraftarlara seslenerek "Ben taraflı biriyim, aynı sizin gibi. Bizler için Trabzonspor'un elinden zorla alınan puanlar kabul edilebilir bir durum değil. Ama hiçbir konuda asla pes etmeden, asla geri adım atmadan, meşru yollarla hakkımızı sonuna kadar ararken, sahaya yansıyan oyunumuzla da her şeye ve herkese karşı tek başına durmaya devam edeceğiz" dedi.

Karar verilecek

Gelecek sezon yabancı kontenjanı nedeniyle kadrosunda değişikliğe gitmek zorunda olan Trabzonspor'da birçok isimle yollar ayrılacak. Yönetim, sayıyı en aza indirmek için çalışırken öncelik ise kiralık giden futbolcularda olacak. Gomez, Lahtimi, Kourbelis, Taklic gibi isimlerin yeniden kiralanması veya bonservisleri ile gönderilmeleri için gelen teklifler değerlendirilecek.

Takımdakiler değerlendirilecek

Teknik Direktör Abdullah Avcı takımdaki öğrencilerini ise sezon sonuna kadar izlemek ve takip etmek istiyor. Ancak yine de gitmesi neredeyse kesin isimlerden biri Filip Benkovic. Hırvat stoper fazla süre alamadığı bordo mavililerde gelecek sene düşünülmüyor. Nicolas Pepe'nin durumu sezon sonuna kadar ki sürece ve sözleşmesi için isteyeceği ücrete bağlı.

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.