Trabzonspor'da transfere yoğun mesai! Gelecekler, gidecekler ve dönecekler

Trabzonspor'da transfere yoğun mesai! Gelecekler, gidecekler ve dönecekler
Sezonu şampiyon olarak tamamlayan Trabzonspor'da Şampiyonlar Ligi hazırlıkları sürerken kadro şekillendirilmesindeki en önemli konuların başında transfer geliyor. Bordo mavililerde imza attırılacak oyuncular kadar gidecekler de merak konusu. Ayrıca kiralık kontratları biterek takıma dönecekler de mevcut. Yaz aylarında yönetimi yoğun mesai bekliyor.

Abdullah Avcı ile birlikte hemen hemen iki sezonda sadece 5 kez yenilen ve geçtiğimiz hafta şampiyonluğa uzanarak taraftarlarını yıllar sonra sevinçten sokağa döken Trabzonspor'u yoğun bir transfer dönemi bekliyor. Bordo mavililerde gelecek oyuncuların durumu gidecek isimlere göre şekillendirilirken aynı zamanda kulübe döneceklerin durumunun netleşmesi için de ek çaba harcanacak. Dönüş yapacak isimler arasında Flavio ve Diabate gibi önemli futbolcular da var.



Transferde yine aktif olacak

Geride bırakılmaya hazırlanan sezonun başında erken bitirdiği transferlerle göz dolduran Trabzonspor, Marek Hamsik, Gervinho, Bruno Peres ve Andreas Cornelius'u kadrosuna katmış ve devre arasında ise Edin Visca gibi Süper Lig'de uzun süredir istatistiklere ambargo koyan Visca takıma kazandırılarak şampiyonluğun adımları atılmıştı. Yerli oyuncu takivyeleriyle de Fırtına gücüne güç katmıştı. Aynı seviyede olmasa da bordo mavililer bu sene de transferde aktif rol oynamaya hazırlanıyor. Gidecek isimlere göre birçok yeni transfer gündeme gelebilir. Abdullah Avcı'nın ilk hedefi ise Denswil. stoper ve sol bekte aldığı verim sonrasında Hollandalı yıldızı takımda tutmak istiyor.

Kimler gidecek?

Şampiyonluğu getiren birçok isme yurt dışından teklifler yağıyor. Önemli takımların gözlemcileri daha önce maçları izleyerek notlarını almıştı. Birkaç yıldız için ise ciddi iddialar söz konusu. Bu sezon adından sıkça söz ettiren ve mevkidaşları ile arasında büyük fark yaratan Uğurcan Çakır başta olmak üzere Abdülkadir Ömür, Anastasios Bakasetas, Djaniny, Andreas Cornelius ve Dorukhan Toköz eğer iyi teklif gelirse takımdan ayrılabilirler. Takımın yapboz bir hal almasını istemeyen yönetim elinden geldiğince kadroyu korumaya çalışacak.


 

Kiralıklar dönüyor

Trabzonspor'un kiralık olarak gönderdiği 10'dan fazla futbolcu yaz aylardında kulübe geri dönecek. Süper Lig'de Giresunspor'a kiralanan Flavio ve Diabate ile Kayserispor'a gönderilen Abdülkadir Parmak'ın yanı sıra Abdurrahim Dursun, Hakan Yeşil, Faruk Can Genç, Safa Kınalı, Anıl Başaran, Behlül Aydın, Koray Kılınç, Muhammet Akpınar, Kerem Baykuş, Ebrab Cumhur, Atakan Gündüz ve Taha Tunç'un durumuna Abdullah Avcı karar verecek. Flavio'ya üç ülkeden talip var. Hakan Yeşil'in ise A takıma değerlendirilme ihtimali bulunuyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum