Trabzonspor'da transferler başlıyor ama sorun büyük!

Trabzonspor'da transferler başlıyor ama sorun büyük!
Trendyol Süper Lig'in ikinci yarısında Avrupa kupaları ve Türkiye Kupası mücadelesi verecek olan Trabzonspor'da transfer çalışmaları başladı. İlk hedefini göndermek olarak belirleyen bordo mavililerdeki kötü durum hiçbir futbolcuya teklif gelmemesi.

Abdullah Avcı ile eski günlerine dönmek ve şampiyonluk adımlarını şimdiden atmak isteyen Trabzonspor'da transferler için de kollar sıvandı. Belirlenen futbolcular üzerinden temaslar sağlanıyor. İzleme ekibinin filtreden geçirdiği, Abdullah Avcı'nın onayladığı ve transfer komitesinin ekonomik şartlar üzerinden kabul ettiği isimler son olarak Başkan Ertuğrul Doğan'ın masasına gidiyor. Geniş kapsamlı çalışmalarda ilk olarak stoper ve orta sahaya merkezi için çalışmalar yürütülüyor. Diğer yandan kontenjan bakımından da eksilmesi gereken Karadeniz temsilcisi henüz istediği teklifleri alamadı.

10 numaralara veda

Trabzonspor'un en çok hareketlilik yaşanacak bölgesi 10 numara. Bakasetas'ın sözleşmesi sona eriyor. Fatih Terim'in imza attığı Panathinaikos ile görüştüğü ve yeşil beyazlılara imza atacağı öne sürülüyor. Diğer yandan geldikleri günden bu yana performansları ile hayal kırıklığı uğratan Bardhi ile Teklic'in de gönderilmesi çok yüksek ihtimal. Özellikle Kuzey Makedonyalı futbolcu için eski hocası Nenad Bjelica ısrarcı.

Yunanların adresi ülkesi

Anastasios Bakasetas'ın haricindeki Yunan futbolcular Kourbelis ve Fountas için de yine ülkelerinden talipler olduğu konuşuluyor ancak maaş konusunda Trabzonspor kadar cömertlik gösterip gösteremeyecekleri belli değil. 29 yaşındaki ön libero için Olympiakos iddiaları var. Yine de resmiyete ulaşan tekliflerden bahsetmek imkansız.

Defansta revizyon

Teknik Direktör Abdullah Avcı'nın memnun olmadığı konulardan biri de savunma. Jens Stryger Larsen hakkında gelecek ilk teklif düşünülmeden kabul edilecek. Gereken kolaylık yapılacak. Filip Benkovic için de Dinamo Zagreb'in devrede olduğu yazılıyor. Eğer teklif gelmezse Udinese ile fesih görüşmeleri yapılacak. Anlaşam sağlanamazsa maaşının yarısı ödenip gönderilecek. Joaquin Fernandez konusu ise tamamane muallak. Ne kendisi oynadı be de talibi var.

İlgili Haberler

Kaynak:Aydın Demir

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.