Trabzonspor'da Vincent Aboubakar endişesi! Tüm hesaplar bozulabilir...

Trabzonspor'da Vincent Aboubakar endişesi! Tüm hesaplar bozulabilir...
Yeni sezon transfer çalışmalarını sürdüren Trabzonspor'da yıldız isimlerle görüşmeler devam ediyor. Gervinho ve Bruno Peres'ten sonra Sörloth ve Hamsik'e yönelen, Koita ile de anlaşma aşamasında olan Fırtına'da gidecek futbolcular da büyük önem taşıyor. Arap kulüplerinin listesinde bulunan Djaniny için Aboubakar tehlikesi ortaya çıktı.

Bu sezon gösterdiği performansla adından söz ettirmeyi başaran ve Beşiktaş'ıın şampiyonluğuna direkt etkide bulunan isimlerin başında gelen Vincent Aboubakar, son haftalarda oynamadığı için eleştirilmiş ve gideceği yönünde birçok haber basında yer almıştı. Kamerunlu futbolcunun takımdan ayrılacağı yönündeki söylentiler giderek yayılırken son talibin ise Al-Nassr olduğu iddiası hem Türkiye hem de Suudi Arabistan basınında geniş yer buldu. Hücum hattı önemli isimlerden oluşan Riyad temsilcisinin golcü fıutbolcuya ilgilendiği iddiaları Trabzonspor'u da endişelendirmeye başladı. Çünlü elden gitmesi muhtemel milyonlarca euro var.

Planlar bozulabilir

Daha önce Suudi Arabistan liginde 35'e yakın gol sayısına ulaşan Djaniny'i geçen sezon Al Ahli'den trasnsfer eden Trabzonspor'da Yeşil Burun Adaları pasaportlu oyuncu, Uğurcan ve Ekuban ile birlikte en çok gelir beklenen isimler arasında bulunuyor. Daha önce ocak ayında getirilen teklifleri reddeden bordo mavililer sezon sonunda önerileri değerlendirebileceğini iletti ancak bu fırsat kaçmak üzere. Forvet takviyesi yapmak isteyen Al-Nassr'ın Djaniny için bonservis ödemek yerine Aboubakar'a daha az miktarı imza parası olarak ödemeyi düşünmesi Fırtına'nın tüm planlarını altüst edebilir. Kamerunlu oyuncu eğer Suudi Arabistan temsilcisine imza atarsa eski takım arkadaşı Talisca ile biilikte oynayacak.

Burak Zihni


aboubakar talisca

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.