Trabzonspor'dan Lukaku bombası! Jordan Lukaku kimdir? Kaç yaşında ve nereli

Trabzonspor'dan Lukaku bombası! Jordan Lukaku kimdir? Kaç yaşında ve nereli
Yeni sezonun transfer çalışmalarına devam eden Trabzonspor'da birçok isim gündeme gelmeye devam ediyor. Bordo mavililer daha önce Peres ve Gervinho'yu getirdiği İtalya'dan bu kez de Jordan Lukaku ile anlaşabilir. Son karar ise Sarri'de. Peki, Jordan Lukaku kimdir? Kaç yaşında ve nereli? Detaylar haberimizde yer alıyor.

Alioski'nin ilk sırada yer aldığı sol bek transfer listesinde birçok isimle görüşen Trabzonspor'da Jordan Lukaku ismi de zikredilmeye başlandı. Lazio'ya gelmeden önce de girişimlerde bulunulan Belçikalı futbolcu için bu kez İtalyan ekibinin kapısı çalınarak temaslar başladı. Karadeniz temsilcisi ilk görüşmelerden olumlu cevaplarla ayrılmayı başardı. Hücumcu bir bek olan Lukaku'nun medyada yer alması taraftarları da internette araştırmaya itti. Peki, Jordan Lukaku kimdir? Kaç yaşında ve nereli? Detaylar haberimizde yer alıyor.


Sarri kararı verecek

Inter'in dünyaca ünlü golcüsü Romelu'nun kardeşi, daha önce Gençlerbirliği forması giyen Roger Lukaku'nun da oğlu olan Jordan için ilk etapta olumlu cevap alan bordo mavililerin İtalyan ekibinin teknik direktörü Maurizzio Sarri'nin kararını beklediği belirtildi. Eğer Sarri Jordan Lukaku'yu kamp kadrosuna almazsa bordo mavililer, Lukaku teklifini resmileştirecek.


jordan lukaku

Jordan Lukaku kimdir?

Tam adı Jordan Zacharie Lukaku Menama Mokelenge olan Jordan Lukaku, 25 Temmuz 1994 tarihinde Antwerp'te doğdu. 26 yaşındadır. Demokratik Kongo vatandaşlığı da bulunmaktadır. Kariyerine KFC Wintam ile başladı. Boom FC, SK Lierse ve Anderlecht'te forma giydi. Brüksel temsilcisi ile profesyonel sözleşme imzaladı. Oostende'de gösterdiği performansla adını duyurmayı başardı. Lazio ilk yurt dışı transferi oldu. 4 milyon euro karşılığında Roma temsilcisine imza attı. Geçen sezonu Antwerp'te kiralık olarak geçirdi. Kariyerinde 218 maça çıktı. 5 gol ve 23 asistle takım arkadaşlarına ve oynadığı kulüplere katkıda bulundu.Belçika Milli Takım formasını 8 kez terletti.

jordan lukaku
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.