Trabzonspor'dan Manoel bombası! Manoel kimdir kaç yaşında Transfermarkt

Trabzonspor'dan Manoel bombası! Manoel kimdir kaç yaşında Transfermarkt
Devre arası transferinde adımlarını temkinli atmaya gayret gösteren Trabzonspor'da stoper için gündeme gelen son isim Manoel Messias Silva Carvalho oldu. Taraftarlar da Brezilyalı futbolcuya dair araştırmalar yapmaya başladı. Peki Manoel kimdir? Hangi takımlarda oynadı, kaç yaşında ve Transfermarkt profili gibi bilinmesi gereken bilgiler haberimizde yer alıyor.

Transfer harcama limiti sebebiyle maliyetli oyunculardan uzak duran Trabzonspor'da her geçen gün yeni bir futbolcunun adı gündeme geliyor. Bordo mavililerin listesinde bulunan bir diğer oyuncunun da Manoel olduğu öğrenildi. Dün Brezilya basınından servis edilen haberlere göre tecrübeli futbolcu takımından ayrılmaya karar verdi. Daha önce de Süper Lig takımları ile anılan Manoel hakkında da araştırmalar başladı. Peki Manoel kimdir? Hangi takımlarda oynadı, kaç yaşında ve Transfermarkt profili gibi bilinmesi gereken bilgiler haberimizde yer alıyor.
 


Yeni bir macera istiyor

Trabzonspor'a transferi gündemde olan Manoel'e Türkiye'den ilk defa ilgi olmuyor. Sambacının adı özellikle Beşiktaş ile anılmış ancak kulübü Cruzeiro'yu ikna edilemeyince siyah beyazlı formayı giyemememişti. Eğer bordo mavililer oyuncu ve kulübüyle anlaşma sağlarsa Manoel'in Fenerbahçe maçında kadroda yer alması bekleniyor. Manoel de yeni bir maceraya sıcak bakıyor.

manoel trabzonspor


Şimdi tam zamanı

Oyuncunun menajeri de yaptığı açıklamada; 'Görüşmeler sürüyor. Eğer tüm konularda anlaşabilirsek cuma ya da cumartesi günü Türkiye'ye geleceğiz. Manoel 2016'dan bu yana Türkiye'den teklif alıyor ancak kulübünün kabul edeceği bir öneri gelmedi. Şimdi ise tam zamanı gibi görünüyor' ifadelerini kullandı.

manoel trabzonspor

 


Manoel kimdir?

26 Şubat 1990 tarihinde Brezilya'nın Bacabal kentinde dünyaya gelen Manoel'in tam adı Manoel Messias Silva Carvalho'dur. Futbola Club Athletico Paranaense'nin altyapısında başladı ve burada profesyonel oldu. 2014-2015 sezonunda Cruzeiro'ya transfer oldu. Geçen sene ise Corinthians'a kiralandı. Sözleşmesi 31.12.2020'de sona eriyor. Boyu 1.81 olan 29 yaşındaki stoper bir lig ve bir kupa şampiyonluğu kazandı. Kiralandığı Corinthians'ta 39 maça çıktı ve 1 gol attı.
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum