Trabzonspor'dan Nikola Maras bombası!

Trabzonspor'dan Nikola Maras bombası!
Transfer hamlelerine stoper bölgesinden başlayan Trabzonspor'da Gaston Campi ve Erik Sviatchenko'dan sonra listeye Nikola Maras girdi. Sırp oyuncun menajeri de görüşmeyi doğruladı.

Yusuf Yazıcı ve Abdülkadir Ömür'ün satılmaması konusunda kararlı olan ve yeni kadrosuyla şampiyonluk mücadelesi vermek isteyen Trabzonspor'da transfer harekatı her geçen gün yeni adımlarla devam ediyor. Sahip olduğu genç oyunculara yenilerini ekleme amacında olan bordo mavililer daha önce görüşme yaptığı Gaston Campi'nin GD Chaves'teki partneri Nikola Maras ile ilgileniyor.

2. ligde oynamak istemiyor
Sezonu küme düşerek tamamlayan GD Chaves'e geçen sezon transfer olan ve ortaya koyduğu formla dikkat çeken Sırp stoper takımının kötü gidişatına engel olamadı. Devre arasında Marcao'yu da göndererek önemli bir güç kaybeden Chaves gelecek sezon 2. ligde mücadele edecek ancak Maras burada oynamaya niyetli değil. 23 yaşındaki futbolcunun menajeri Bojan Ostojic spor muhabirimiz Burak Zihni'ye yaptığı açıklamada; "Nikola'nın yaşı genç. Şu anda 2. ligde oynamak istemiyor ve haklı. Onun yeri her zaman 1. lig seviyesi olmalı" dedi.

nikola maras trabzonspor gd chaves

Trabzonspor ile görüşüyoruz
Oyuncusunun kesin olarak GD Chaves'ten ayrılacağını ifade eden Ostojic, Türkiye'den transfer teklifleri aldıklarını belirterek; "İçlerinden bir tanesi Trabzonspor. Marcao'dan olumlu referanslar aldık ve ülkede yaşayan çok sayıda Sırp arkadaşımız mevcut. Nikola da Türkiye için olumlu bir konumda. En iyisi için kararımızı vereceğiz" ifadelerini kullandı.

nikola maras

Nikola Maras kimdir?
19 Aralık 1995'te Sırbistan'ın başkenti Belgrad'da doğan Nikola Maras, Rad Belgrad ile profesyonel kariyerine başladı. Sırp ekibi ile 109 karşılaşmaya çıkan ve 7 gol atıp 2 de asist yapan genç stoper geçen sene Chaves'e transfer oldu. 57 maçta 5 kez rakip fileleri sarsıp 1 defa da arkadaşlarına asist yapan Maras, 2 kez de Sırbistan Milli Takımı forması giydi.







HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.