Trabzonspor'dan Real Madrid'in eski yıldızına ret cevabı

Trabzonspor'dan Real Madrid'in eski yıldızına ret cevabı
Şampiyonluğu Başakşehir'e kaptıran Trabzonspor'da transfer çalışmaları sürerken menajerler de bordo mavililerin kapısını aşındırmaya devam ediyor. Son olarak daha önce Real Madrid'de de forma giyen Pedro Leon Fırtına'ya önerildi.

Şampiyonlar Ligi'nde yer almaya hazırlanan ve bu sebeple de CAS'tan çıkacak kararı bekleyen Trabzonspor, gelecek sezon işi sıkı tutarak yine önemli transferler yapmak için yoğun mesai harcıyor. İki sezondur uyguladığı politika ile rakiplerinden çok daha az bütçe ile zirve mücadelesi veren bordo mavililer yeni sezonda da aynı yol üzerinde devam edecek. Karadeniz temsilcisinin belirlediği oyuncuların dışında menajerler de getirebilecekleri isimleri yönetime iletiyor. O futbolcuların sonuncusu Pedro Leon oldu. 

5 gole katkısı var
Bu sezon La Liga ve Kral Kupası'nda toplam 32 maça çıkan, 2 gol atıp 3 de asist yapan Pedro Leon Trabzonspor'a önerildi. İspanyol kanat oyuncusu için karar olumsuz oldu. Deneyimli yıldızın maaş talebini yüksek bulan yönetim bu öneriyi geri çevirdi. 33 yaşındaki Leon kariyerinde İspanya dışına çıkmadı ve bir dönem Real Madrid forması da giydi.

Burak Zihni

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.