Trabzonspor'dan Sırp forvet bombası! Milan Makaric kimdir? Kaç yaşında, nereli ve hangi takımlarda oynadı

Trabzonspor'dan Sırp forvet bombası! Milan Makaric kimdir? Kaç yaşında, nereli ve hangi takımlarda oynadı
Yeni sezonun transfer çalışmalarını sürdüren Trabzonspor'da gündeme birçok isim gelmeye devam ediyor. Birbirinden önemli futbolcuların gözlemlendiği ve önerildiği günlerde son olarak Milan Makaric için nabız yoklanmaya başlandı. Sırp futbolcu için de araştırmalar başladı. Peki, Milan Makaric kimdir? Kaç yaşında, nereli ve hangi takımlarda oynadı? Detaylar haberimizde yer alıyor.

Diego Costa, Mame Briam Diouf, Edin Dzeko gibi isimlerin anıldığı Trabzoınspor'da gündem bir hayli yoğun. Bordo mavililer hata yapmak istemediği gol bölgesinde birçok futbolcunun kulübü ve menajeri ile temaslarını sürdürüyor. Bazı oyuncular da öneri yolu ile takıma kazandırılacağı yönünde rapor alındıktan sonra görüşmelere başlanıyor. Gündeme gelen son isim ise Radnik forması giyen Milan Makaric oldu. Sırp libi gol kralı olan Makaric'in transferinde yalnız olmayan Fırtına için Beşiktaş ve Çaykur Rizespor tehklikesi de bulunuyor. Peki, Milan Makaric kimdir? Kaç yaşında, nereli ve hangi takımlarda oynadı? Detaylar haberimizde yer alıyor.

Milan Makaric bombası!

Fotomaç'ın haberine göre, Trabzonspor'da gözler forvet transferine çevrilmiş durumda. Bordo-mavililerin adı dünyaca ünlü Dzeko, Sörloth, Diego Costa, Mame Diouf gibi golcülerle anılırken Sırp basını listeye Milan Makaric'i de soktu. Scout ekibinin radarına takılan Sırp Ligi'nin gol kralı Radnik formasıyla bu sezon 25 gol, 8 asistlik bir performans sergiledi. Abdullah Avcı, 'marka' isim üzerinde durmaya devam ederken önüne gelen bu çarpıcı istatistiklere karşı da durmadı. Deneyimli çalıştırıcının geniş rotasyonlu kadro istediği biliniyor. Bu sebeple Makaric'e onay verdiği kaydedildi. Milan Makaric tam bir ceza alanı golcüsü. Net kafa vuruşları haricinde her iki ayağını da eşit seviyede kullanabilmesi sebebiyle durdurulması zor bir forvet oyuncusu. Aynı zamanda 10 numara hatta merkez orta saha oynayacak kadar da teknik olan Makaric bu farklı özellikleriyle Abdullah Avcı'nın beğenisini kazandı.


milan makaric

Milan Makaric kimdir?

Milan Makaric 4 Ekim 1995 tarihinde Novi Sad'da doğmuştur. 25 yaşındadır. Sırbistan asıllı olan golcü futbolcu futbola Vojvodina alt yapısında başlamıştır. Ardından Spartak, Backa fırmalarını giydikten sonra birkaç aylık Bosna Hersek macerası yaşadı ve Zvijezda 09'da oynadı. FK Radnicki Nis'e imza attıktan sonra 2019'da Radnik'ek transfer oldu. Geçen sezon 25, toplamda ise 36 gol atmayı başardı. Çıktığı 68 mücadelede 12 de asist yapmayı başardı. Sırbistan Milli Takımı'nda da 3 kez ülkesini temsil etti. 1,85 cm boyundaki golcü oyuncunun güncel piyasa değeri 1.5 milyon euro olup gelecek sezon sonuna kadar kontratı bulunmaktadır. 1 kez gol krallığı sevinci yaşamıştır.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.