Trabzonspor'dan son bomba! Kevin Theophile-Catherine kimdir, kaç yaşında ve nereli

Trabzonspor'dan son bomba! Kevin Theophile-Catherine kimdir, kaç yaşında ve nereli
Stoper takviyesi için çalışmalarını sürdüren Trabzonspor'da gündeme gelen son isim Kevin Theophile-Catherine oldu. Dinamo Zagreb'de forma giyen Martinikli futbolcu için resmi girişim yapıldı. Peki Kevin Theophile-Catherine kimdir, kaç yaşında, nereli ve hangi takımlarda oynadı? Transfermarkt bilgileri haberimizde.

Ndiaye ve Bilal Başacıkoğlu transferleriyle Süper Lig'in ikinci yarısına giren Trabzonspor'da kadroya katılacak son isim stoper olacak. Şu ana kadar yaptığı transfer çalışmalarında herhangi bir isimle anlaşamayan bordo mavililerin gündemindeki son futbolcu Dinamo Zagreb'de oynayan Kevin Theophile-Catherine oldu. Martinik asıllı Fransız futbolcu için resmi girişimde bulunan Fırtına eğer Hırvat ekibiyle anlaşma sağlarsa bir transferi daha sonlandıracak. Uzun süredir defans tandemine gelecek ismi merak eden taraftarlar şimdiden araştırmalara başladı. Peki Kevin Theophile-Catherine kimdir, kaç yaşında, nereli ve hangi takımlarda oynadı? Transfermarkt bilgileri haberimizde.
 


Sözleşmesi sona eriyor

Fotomaç'tan Yunus Emre Sel'in haberine göre kulübüyle sözleşmesi sezon sonunda sona erecek olan 30 yaşındaki oyuncu için Hırvat kulübüne düşük bir satın alma bedeli öneren bordo-mavililerin transferi gerçekleştirmek için temaslarını sürdürdüğü öğrenildi. Kariyerinde Rennes, Cardiff ve Saint- Etienne gibi takımlarda da forma giyen 30 yaşındaki tecrübeli oyuncunun esas mevkiinin stoper olmasına rağmen savunmanın her iki kanadında da oynayabildiği ifade edildi.


Kevin Theophile-Catherine Trabzonspor


Kevin Theophile-Catherine kimdir? Transfermarkt profili

28 Ekim 1989 tarihinde Fransa'nın Saint-Brieuc kentinde dünyaya gelen Kévin Théophile-Catherine aslen Martinik vatandaşıdır. Fransız vatandaşlığı da bulunmaktadır. Futbola Rennes kariyerinde başlayan 30 yaşındaki futbolcu bu kulüpte profesyonelliğe adım attı. İlk transferini Cardiff'e gerçekleştirdi. Sonrasında Saint Etienne tarafından önce kiralandı sonra bonservisi alındı. 2018-2019 sezonunda Hırvatistan'ın en büyük kulübü Dinamo Zagreb'e imza attı. Kariyerinde 336 maçı bulunan Kévin Théophile-Catherine 5 gol atıp 10 da asist yaptı. Bir kez de Hırvatistan ligi şampiyonluğu kazandı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.