Trabzonspor'dan transfer bombası! Mert Hakan Yandaş kimdir? Transfermarkt değeri

Trabzonspor'dan transfer bombası! Mert Hakan Yandaş kimdir? Transfermarkt değeri
Bordo mavililer transferde hızlı başladı. Sezon sonunda sözleşmesi bitecek olan Fırtına, Sivasspor'un başarılı orta saha oyuncusu Mert Hakan Yandaş'ı kıskacına aldı. Orta sahanın her yerinde oynayabilen 25 yaşındaki futbolcu hakkında araştırmalar da başladı. Mert Hakan Yandaş kimdir? Hakkındaki bilgiler ve Transfermarkt değeri haberimizde.

Bu sezon üç kulvarda yarışan Trabzonspor transfer çalışmalarını da sürdürüyor. Ocak ayı transfer dönemin için ilk adımını atmak isteyen bordo mavililer Mert Hakan Yandaş'ı mercek altına aldı. Spor Toto Süper Lig ve alt liglerdeki pek çok oyuncuyu da izleyen Karadeniz temsilcisinde ilk hamle 25 yaşındaki futbolcu için yapılacak. Sezon sonunda sözleşmesi sona erecek olan Yandaş için uygun bir bonservis önerecek.
 


Mert Hakan Yandaş kimdir?

19 Ağustos 1994 tarihinde Bursa'da doğan Mert Hakan Yandaş futbola Oyak Renult'ta başladı. Yeşil Bursa, Bucaspor, Altınordu, Tire 1922 Spor ve Menemen Belediyespor'da forma giydikten sonra 2017-2018 sezonunda Sivasspor'a transfer odu. Kariyerinde 167 maça çıktı ve rakip fileleri 58 kez sarsıp 3 de asist yapan 25 yaşındaki futbolcu, orta sahanın merkezi, sağı ve 10 numara bölgesinin yanısıra santrafor da oynayabiliyor.

mert hakan yandaş trabzonspor
 


Mert Hakan Yandaş Transfermarkt değeri

Spor Toto Süper Lig'in yükselen isimlerinden biri olan Mert Hakan Yandaş, Sivasspor'u da taşıyan futbolcuların başında geliyor. Gösterdiği performansla milli takım için adı geçen Yandaş'ın Transfermarkt değeri 600 bin euro olarak gözüküyor. 

.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.