Trabzonsporlu taraftar Pogba'yı istedi, Nevzat Aydın'ın cevabı sosyal medyayı salladı!

Trabzonsporlu taraftar Pogba'yı istedi, Nevzat Aydın'ın cevabı sosyal medyayı salladı!
Süper Lig'in yeni şampiyonu olmaya hazırlanan Trabzonspor'da 14 puanlık farkın bir an önce kupa ile taçlandırılması konusunda sabırsız bekleyiş sürüyor. Taraftarlar sosyal medyada gelecek sezon Şampiyonlar Ligi konusunda da kadro kurulması gerektiği için birçok ismi mesajlarıyla gündeme getirmeye çalışıyor. O futbolculardan biri de Paul Pogba oldu ve Nevzat Aydın'dan Fransız futbolcuyu getirmesi istendi. Aydın'ın cevabı sosyal medyayı salladı.

Abdullah Avcı ile çıktığı yolda 1 seneyi aşkın süredir gösterdiği performansı şampiyonlukla devam ettirmeye çok yaklaşan Trabzonspor'da keyifli günler sürüyor. Bordo mavililer cuma günü oynanacak olan Kayserispor maçından da 3 puan alarak hafta sonunu çok daha rahat geçirmeyi hedefliyor. Taraftarlar ise sosyal medyada takımlarına büyük destek verirken diğer yandan gelecek sezon için de pek çok isim yazılıyor. Onlardan biri de Fransa'nın süper yıldızı Paul Pogba. Manchester United forması giyen ve daha önce kardeşi Gençlerbirliği'nde oynayan Gine asıllı Fransız yıldız için bir taraftar Nevzat Aydın'a "Başkan, bize kankan Potba'yı getir' yazdı. Yemeksepeti'nin CEO'su Aydın ise bu isteğe karşılık olarak 'Kimi kesecek Pogba? Siopis'i mi? Hamsik'i mi?' yanıtını verdi. Bu cevap sosyal medyada büyük ilgi gördü ve çok sayıda kişi tarafından paylaşıldı.

Geçmişte Trabzonspor yöneticiliği yapan Aydın daha önce yıldız oyuncunun havuz partisindeki videosu ile de çok konuşulmuştu.

paul pogba nevzat aydın trabzonspor

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.