Trabzonspor'un Awaziem sevdası!

Trabzonspor'un Awaziem sevdası!
Devre arası transfer döneminde kadrosuna kaliteli isimleri katmak isteyen Trabzonspor Chidozie Awaziem için temaslara başladı. Bordo mavililerin niyeti Nijeryalıyı 1.5 sene kiralamak.

Medipol Başakşehir maçına kısa bir süre kala Ogenyi Onazi'nin boşluğu başta olmak üzere birkaç transfer yapmak isteyen Trabzonspor aradığını Portekiz'de buldu. Porto forması giyen Chidozie Awaziem'i listesine ekleyen bordo mavililer ilk adımları da attı. Buna göre satın alma opsiyonu bulunacak şekilde Afrikalı oyuncunun kiralanması için uğraşılacak.

Onazi'nin yokluğunda bir ön libero arayan Trabzonspor'un radarına giren Chidozie Awaziem stoper bölgesinde görev yapsa da vatandaşının yerinde de oynayabiliyor. Bu yönü ile de avantaj sağlayacak olması düşünüldüğünde ön plana çıkan Nijeryalı geçen sezon Nantes'te kiralıktı. Bu sezon çok az maça çıkan ve bu sebeple Türkiye'ye gelmeye sıcak bakan Awaziem takımdaki diğer Afrikalı oyuncuların varlığı ile fazla yabancılık da çekmeyecek.

Karar bekleniyor
Geçici olarak koyulan transfer yasağını kaldırmak için gece gündüz çalışan ve buna rağmen görüşmelere başlayan Trabzonspor'da kararın verilmesi bekleniyor. Bordo mavililer Kucka ve Olcay'dan sonra oluşacak maaş yükü ile birlikte rahatlamak ve Awaziem'i kadrosuna katmak amacında.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.