Trabzonspor'un devrede olduğu Ola Brynhildsen transfere sıcak bakıyor!

Trabzonspor'un devrede olduğu Ola Brynhildsen transfere sıcak bakıyor!
Edin Visca'nın yokluğunda kanat opsiyonunu artırmak isteyen Trabzonspor'un listesine Ola Brynhildsen girmişti. Norveçli futbolcuyu almak isteyen ve girişimde bulunan bordo mavililere karşılık olarak Molde'nin beklentisinin 4 milyon euro seviyelerinde bulunduğu öğrenilmişti. Genç futbolcu da yeni bir maceraya sıcak ve kulüpteki misyonunu tamamladığını düşünüyor.

Transfer çalışmalarını sürdüren Trabzonspor'da birçok isim gündeme geliyor. Lahtimi'den beklediği dönüşü alamayan Abdullah Avcı, Faslı futbolcunun Antalya kampına geç kalması nedeniyle ocak ayında kendisini kiralık gönderecek gibi gözüküyor. Takviye yapmak isteyen bordo mavililerde listeye eklenen son futbolcu daha önce de ilgilenilen Ola Brynhildsen olmuştu. Norveçli futbolcu da ayrılığa sıcak bakıyor.



Feyenoord da istemişti

Özellikle geçen sezon adını sıkça Avrupa futboluna duyuran 23 yaşındaki kanat oyuncusu, birçok takımın da listesine girmişti. Hollanda devi Feyenoord'un da listesinde bulunan Brynhildsen'in, Sinisterra'nın yerine geleceği konuşuluyordu ancak Rotterdam ekibi tercihini Paxiao'dan yana kullandı ve genç futbolcuyu Brezilya'dan transfer etti. Ayrıca AZ'nin de Karlsson'un ayrılığı sonrası bu mevkiye yapılabilecek takviyeler için adı basında yer almıştı. 


 

Ola Brynhildsen kimdir?

27 Nisan 1999 tarihinde Norveç'in Bærum kentinde doğmuştur. 23 yaşındaki futbolcu 1.75 cm boyundadır. Futbola Stabaek IF alt yapısında başlayan ve burada profesyonelliğe geçiş yapan Brynhildsen, Çıktığı 65 maçta attığı 13 gol ve yaptığı 8 asistle dikkatleri üzerine çekti. 2020 yılının haziran ayında ise Molde tarafından transfer edildi. Asıl patlamayı ise mavi beyazlı ekipte yaptı. 111 karşılaşmaya çıktı ve 31 kez rakip fileleri sarsıp 22 de asist yaptı. Molde'nin Trabzonspor ile Avrupa Konferans Ligi eşleşmesinde de boy gösterdi ve performansıyla herkesi hayran bıraktı. Trabzon'da oynanan maçı 2 gol ve 2 asist ile tamamladı. Norveç'te de turu uzatmalara götüren gollerin birinin asisitni gerçekleştirdi. Norveç Milli Takımı formasını henüz giymese de adını duyurmayı başardı. Geçen sezon Norveç ligin ve UEFA Avrupa Konferans Ligi ön eleme karşılaşmalarında 14  gol atıp 3 kez de arkadaşlarına tabelayı değiştirmeleri için serviste bulundu. İstikrarlı yapısıyla dikkat çeken Ola Brynhildsen'in güncel piyasa değeri 3 milyon euro. Sözleşmesini 4 Aralık'ta 2004 tarihine kadar uzattı. Sol kanat mevkisinde oynamaktadır.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.