Trabzonspor'un gündeminde üç stoper var! Hedef Güney Amerika

Trabzonspor'un gündeminde üç stoper var! Hedef Güney Amerika
Gelecek sezon şampiyonluk mücadelesi vermek isteyen Trabzonspor'da son iki senenin en karın ağrısı bölgesi olarak görülen stoper için bu kez önemli ve temkinli adımlar atılıyor. Bordo mavililer rotasını Güney Amerika'ya çevirirken gündemde Arjantinli Lisandro Magallán, Brezilyalı Vitor Hugo ve Venezuelalı Yordan Osorio bulunuyor.

Fırtına stoper transferinde gaza bastı. Tandemi oluşturacağı isimler için çalışmaları sürdüren yönetim, Hüseyin Türkmen hariç diğer oyunculara 'kendinize takım bulun' talimatını da verdi. Defansın yeni amiralleri ise yüksek olasılıkla Güney Amerikalı olacak. Bordo mavililer Arjantinli Lisandro Magallán, Brezilyalı Vitor Hugo ve Venezuelalı Yordan Osorio için kulüpleri ile görüşüyor.
 


Magallan bekleneni veremedi

Ajax'ın Şampiyonlar Ligi'nde gösterdiği muhteşem performansın ardından Arjantin'de bulduğu stoperlerden biri olan Lisandro Magallan, Hollanda temsilcisinde beklentileri karşılayamadı. Bu sebeple de Alaves'e kiralandı. İspanya'da mavi beyazlı formayı 19 kez giyen tangocu, şu an Amsterdam ekibinin sezon başı kampında bulunuyor. Ancak hem taraftar hem de teknik kadro kendisine pek sıcak değil. Bu da kiralanmasını ön plana çıkarıyor. Ajax eğer zorunlu satın alma maddesinde kolaylık sağlarsa transfer gerçekleşebilir.


Osorio forma istiyor

Venezuela'da başladığı futbol hayatında Portekiz'e Tondela formasıyla adım atan ve ardından da Porto'ya transfer olan Osorio önce Vitória Guimarães SC'ye ardından da Zenit'e kiralandı. Geçen sezon beklediği süreleri Rus temsilcisinde alamayan deneyimli stoper yeni bir maceraya hazır. Bu sebeple Fırtına'nın eli de kolaylaşıyor. Trabzonspor önemli bir transferi daha bitirebilir. Magallan gibi Osorio'da da satın alma opsiyonu ile kiralama formülü masaya yatırılacak.


Yine Vitor Hugo

Fiorentina'da oynadığı dönem de dahil olmak üzere pek çok kez Süper Lig ekiplerinin gündemine gelen Vitor Hugo ile Beşiktaş uzun bir süre ilgilenmiş, Galatasaray'da birçok girişimde bulunmuştu. Ancak hiçbirinden sonuç alınamamıştı. Palmeiras'ta oynayan Brezilyalı savunmacı için bu kez de Trabzonspor devreye girdi. Fotomaç'tan Yunus Emre Sel'in haberine göre daha önce Manoel'i Brezilya'dan getiren Karadeniz ekibinde sambacı hiçbir lig maçı oynamadan ülkesine dönmüştü. Bu konuda yönetimin temkinli davrandığı ve Vitor Hugo'ya güvendiği öğrenildi. Deneyimli oyuncu için de satın alma opsiyonuyla kiralama formülü gündemde. Vitor Hugo defanstaki işlerinin yanı sıra takım hücumu için de çok önemli. 29 yaşındaki futbolcu sol ayağını raket gibi kullanıyor. Böylece geriden hem kısa hem uzun paslarla takımını doğru şekilde hücuma çıkarabiliyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.