Trabzonspor'un ilgilendiği Djordje Despotovic için açıklama! Djordje Despotovic kimdir?

Trabzonspor'un ilgilendiği Djordje Despotovic için açıklama! Djordje Despotovic kimdir?
Trabzonspor'un santrafor arayışları kapsamında listesine eklediği Djordje Despotovic ile ilgili çalışmalar sürüyor. Bordo mavililerin Sırp oyuncu dışındaki alternatifleri de değerlendirdiği de öğrenilirken Rusya'dan flaş bir açıklama geldi.

Gelecek sezon Şampiyonlar Ligi'nde yer almaya hazırlanan Trabzonspor'da santrafor mevkisine yapılacak takviye için de yoğun mesai harcanıyor. Ekuban gibi çok yönlü bir forvet arayan yönetimin listesine giren son isim Djordje Despotovic oldu. 28 yaşındaki futbolcu için girşim yapmak ararı alan bordo mavililer farklı isimlere de kanca atmış durumda. Orenburg'da oynayan Sırp oyuncunun adı bir süredir CSKA Moskova ile de anılıyordu. Kulübün teknik direktörü Viktor Goncharenko konu hakkında açıklamalarda bulundu.
 


"Despotovic'i beğeniyorum ama..."

Adı Rus devi ile de anılan Djordje Despotovic hakkında konuşan Goncharenko; 'Kendisini bir santrafor olarak beğeniyorum. Bu doğru. Ancak bazı menajerlerin onu bizim üzerimizden pazarlama gibi bir misyon edindiğini düşünüyorum. Böyle bir girişimimzi olmadı" açıklamasında bulundu. Golcü oyuncu hakkında Sırbistan basınında 1.2 milyon euro yıllık ücret karşılığında başkent ekibine transfer olacağı ve anlaşmanın da kesinleştiği yazılmıştı. Bu durum Trabzonspor'un elini de rahatlatacak gibi görünüyor. Ekuban'ı satma ihtimaline karşı arayışlarını sürdüren Karadeniz temsilcisinin birçok isim üzerinde durduğu öğrenildi.

Djordje Despotovic


Djordje Despotovic kimdir?

Santrafor mevkisinin yanısıra sol kanat ve 10 numara bölgelerinde de forma giyebilen Djordje Despotovic, 4 Mart 1992 tarihinde Hırvatistan'ın Loznica kentinde dünyaya geldi. 28 yaşındadır. Sırbistan ve Bosna Hersek vatandaşıdır. Sol ayağını daha güçlü kullanmaktadır. Sözleşmesi bu sezon sonu bitecektir. Sırbistan'ın en ünlü takımlarından Kızılyıldız'ın altyapısında futbola başladı. Sopıt'a kiralandı ve Spartak tarafından satın alındı. İlk yurt dışı tecrübesi Lokeren ile oldu ama beklenen performansı sergileyemedi. Kızılyıldız'a geri döndü. Orada da tutunamadı. Zhetysu'ya kiralandı. Ardından da Kairat Almaty. Astana bir sonraki durağı oldu. Transferinden sonra bu kez de Tobol Kostanay'ın yolunu tuttu. Son olarak da 2018'de Orenburg'a imza attı. Bu sezon çıktığı 22 maçta 9 gol ve 1 asistlik performans gösterdi. Sırbistan Milli Takımı kadrosunda yer alsa da formasını hiç bir maçta giyemedi. Güncel piyasa değeri 2.2 milyon euro.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.