Trabzonspor'un ısrarla istediği Dalbert hakkında flaş iddia!

Trabzonspor'un ısrarla istediği Dalbert hakkında flaş iddia!
Sol bek transferinde elini çabuk tutmak ve bir an önce kampa yetiştirmek isteyen Trabzonspor'da hareketli saatler sürüyor. Son olarak İtalya'da oynayan Dalbert'i listesine alan bordo mavililere iyi haberler gelmedi. Brezilyalı bek için umutlar sona erebilir.

Hem İnter hem de Dalbert'le anlaşan Trabzonspor, transfer yarışına Cagliari'nin girmesiyle beklemeye alındı! Brezilyalı sol bekin, İtalyan ekibinin ilgisi nedeniyle kafasının karıştığı öğrenildi. Sol bek transferi için de yoğun mesai harcayan Bordo-Mavililer, İnter'li Dalbert için görüşmelerde büyük mesafe katetmişti. İtalyan ekibiyle 7 milyon Euro satın alma opsiyonuyla 1 yıllık kiralama konusunda el sıkışan Trabzonspor , Brezilyalı futbolcuyu da Türkiye'ye gelmesi için ikna etmişti.


Önümüzdeki günlerde netleşecek

Fanatik'in haberine göre transfer için son anda bir başka İtalyan temsilcisi Cagliari'nin devreye girmesiyle 27 yaşındaki oyuncunun kafası karıştı. Cagliari'nin teklifine sıcak bakması nedeniyle Fırtına'yı bekleten Dalbert'in geleceği önümüzdeki günlerde belli olacak.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.